You're The Top
Musicals

You're The Top Tickets

You're The Top TicketAlert

Beste You're The Top fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor You're The Top. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van You're The Top te missen!

You're The Top heeft geen voorstellingen op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen van You're The Top en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

You're The Top Reviews

Op basis van 2 reviews

Dit vinden onze klanten van You're The Top

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Paul Groot beter dan Willem Nijholt
    Alhoewel de enscenering wat explicieter is dan bij de originele uitvoering speelt Paul Groot de rol van Cole Porter minder over the top dan Willem Nijholt indertijd. Helaas werd de hoofdrolspeelster geplaagd door stemproblemen, maar dat werd door de cast uitstekend opgevangen.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Den Dolder

    is naar You're The Top geweest op 19 maart 2018 in Singer Theater Laren

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Tickets nooit per email ontvangen
    Moest tot drie maal bellen om mijn tickets uiteindelijk zelf te kunnen downloaden. Bovendien stond er een andere naam op wat tot enige ongerustheid leidde. Dat kan beter.
  • uitstekend, inspirerend, ontroerend
    Ik heb nogal wat musicals in New York en London gezien en kwam naar deze voorstelling met het vooroordeel dat die kwaliteit in Nederland niet gehaald zou worden. Ik leek even gelijk te krijgen toen de voorstelling 7 minuten te laat begon, hetgeen ginds boetes oplevert, maar daar bleef het gelukkig bij. Ik kreeg meer dan ongelijk en heb met bewondering naar deze prestatie gekeken en geluisterd. Er zullen foutjes en slordigheden geweest zijn maar die verdwenen in de vaart en het enthousiasme waarmee de hele groep opereerde. Warm aanbevolen!
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Amsterdam

    is naar You're The Top geweest op 14 februari 2018 in Meervaart Amsterdam

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Via internet OK