Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Wolfmother tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Wolfmother! Er zijn kaarten beschikbaar voor Wolfmother. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Wolfmother in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Wolfmother.
Wolfmother  

Wolfmother tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Wolfmother

Utrecht, Nederland

Di 25 jun 2019

19:45 uur

Tivolivredenburg

    
 
Bekijk tickets

Wolfmother

Nijmegen, Nederland

Wo 26 jun 2019

20:15 uur

Doornroosje

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2019 juni  2 datum(s) gevonden


Met hun debuut Wolfmother breekt Wolfmother in 2005 direct door. De Australiërs zien het album meer dan 1 miljoen keer over de toonbanken gaan. Wolfmother heeft de patenten van Black Sabbath en Led Zeppelin overgenomen op lange jams, delicate melodieën en elegante riffs. Ook Kyuss valt regelmatig als vergelijking. Al wordt er altijd bij vermeld dat ze hoegenaamd niet retro klinken. Wolfmother wordt ook direct beloond en zien hun succes verzilverd met een Grammy Award. Pearl Jam en Rolling Stones noemen zich fan. In 2006 geven ze een inmiddels legendarisch concert in De Oosterpoort.

Wolfmother anno 2009 ziet er qua bezetting anders uit. Frontman Andrew Stockdale laat zich omringen door een nieuwe generatie muzikanten. En samen zijn ze klaar om opnieuw de wereld te veroveren. Hun tweede album Cosmic Egg bewijst dat het debuut beslist geen toevalstreffer is geweest. Geproduceerd door Alan Moulder (bekend van zijn werk voor Smashing Pumpkins, Nine Inch Nails en My Bloody Valentine), heeft geleid tot 12 krachtige nieuwe songs. 100% pure rock!