Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Wolfmother tickets

Wolfmother heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Wolfmother Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Wolfmother kaarten beschikbaar zijn.

Wolfmother 

Wolfmother TICKET-ALERT

Wolfmother Ticket-Alert
Andere Wolfmother fans schreven zich ook in voor:
Wouter Hamel Ticket-Alert
Average White Band Ticket-Alert
Volbeat Ticket-Alert
Vive La Fete Ticket-Alert
Nits Ticket-Alert
Tangarine Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Wolfmother Ticket-Alert

Met hun debuut Wolfmother breekt Wolfmother in 2005 direct door. De Australiërs zien het album meer dan 1 miljoen keer over de toonbanken gaan. Wolfmother heeft de patenten van Black Sabbath en Led Zeppelin overgenomen op lange jams, delicate melodieën en elegante riffs. Ook Kyuss valt regelmatig als vergelijking. Al wordt er altijd bij vermeld dat ze hoegenaamd niet retro klinken. Wolfmother wordt ook direct beloond en zien hun succes verzilverd met een Grammy Award. Pearl Jam en Rolling Stones noemen zich fan. In 2006 geven ze een inmiddels legendarisch concert in De Oosterpoort.

Wolfmother anno 2009 ziet er qua bezetting anders uit. Frontman Andrew Stockdale laat zich omringen door een nieuwe generatie muzikanten. En samen zijn ze klaar om opnieuw de wereld te veroveren. Hun tweede album Cosmic Egg bewijst dat het debuut beslist geen toevalstreffer is geweest. Geproduceerd door Alan Moulder (bekend van zijn werk voor Smashing Pumpkins, Nine Inch Nails en My Bloody Valentine), heeft geleid tot 12 krachtige nieuwe songs. 100% pure rock!