Vrienden Van Amstel Live

Vrienden Van Amstel Live Tickets

De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren! Vrienden van Amstel Live is een van de populairste concertreeksen van Nederland.
Elke editie opnieuw komen allerbeste Nederlandse artiesten optreden voor jou en je vrienden. De namen van deze... Lees meer
 Foto: foto van klant

Vrienden Van Amstel Live
De grootste kroeg van Nederland opent haar deuren! Vrienden van Amstel Live is een van de populairste concertreeksen van Nederland.
Elke editie opnieuw komen allerbeste Nederlandse artiesten optreden voor jou en je vrienden. De namen van deze artiesten zijn geheim tot de aanvang van het evenement.
Lees minder
Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Vrienden Van Amstel Live shows?
Schrijf je in voor het TopTicketshop TICKETALERT. Je krijgt dan automatisch bericht van ons als er meer shows beschikbaar zijn. Zo hoef je nooit meer een show van Vrienden Van Amstel Live te missen!

Vrienden Van Amstel Live Reviews

Op basis van 100+ reviews

Dit vinden onze klanten van Vrienden Van Amstel Live

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • heerlijk feestje
    Geverifieerde aankoop
    Amber Medisch Pedicure Amber Medisch Pedicure Marianne KlompHomma

    is naar Vrienden Van Amstel Live geweest op 5 februari 2024 in Ahoy Rotterdam

    Lees wat Amber Medisch Pedicure Amber Medisch Pedicure Marianne Klomp-Homma schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Amber Medisch Pedicure Amber Medisch Pedicure Marianne Klomp-Homma over TopTicketshop

    Goed
  • Prachtig
    Geverifieerde aankoop
    Erik Roekevisch

    is naar Vrienden Van Amstel Live geweest op 3 februari 2024 in Ahoy Rotterdam

    Lees wat - Erik Roekevisch schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van - Erik Roekevisch over TopTicketshop

    Prima
  • Goede plaatsen mooie show
    Prima feregeld
    Geverifieerde aankoop
    Wilma Lodewijks

    is naar Vrienden Van Amstel Live geweest op 2 februari 2024 in Ahoy Rotterdam

    Lees wat - Wilma Lodewijks schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van - Wilma Lodewijks over TopTicketshop

    Makkelijk kaarten bestellen alleen jammer dat je de kaarten pas laat krijgt
  • Geweldig
    Alles goed geregeld
    Geverifieerde aankoop
    Dorothe Bach lentjes

    is naar Vrienden Van Amstel Live geweest op 2 februari 2024 in Ahoy Rotterdam

    Lees wat - Dorothe Bach lentjes schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van - Dorothe Bach lentjes over TopTicketshop

    Netjes optijd met kaarten
    Prima!
  • Veel eigen nummers
    was groot feest. Wel jammer dat diverse artiesten wel 5 van hun eigen nummers op een rij zongen. Daarvoor kom je niet naar VVAL.
    Geverifieerde aankoop
    Marieke Brouwer

    is naar Vrienden Van Amstel Live geweest op 31 januari 2024 in Ahoy Rotterdam

    Lees wat - Marieke Brouwer schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van - Marieke Brouwer over TopTicketshop

    Afgezet
    Kaarten, 2de rang zit, bleken 75 euro. Bij Ticketmaster destijds gekocht voor meer dan 125!
    Reactie van Topticketshop: Beste Marieke, Bedankt voor het schrijven van een review op onze website. Uw feedback vinden wij erg belangrijk. U helpt ons zo onze dienstverlening te verbeteren en ook helpt u andere consumenten met het maken van een beslissing. Wij hebben uw review gelezen en willen er graag op reageren. Het klopt dat onze tickets soms duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij communiceren het feit dat wij een wederverkoper zijn erg duidelijk op de website. Onder andere met de volgende zin bovenaan de pagina waar de klant op landt: U bezoekt Nederlands meest gewaardeerde wederverkoper van doorverkochte tickets. Prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde. Ook noemen wij de originele waarde bij onze prijs en ook nog eens in de winkelwagen. Het is dus niet te missen. En verder verwijzen wij ook nog door naar het originele verkooppunt. Meer kunnen wij niet doen. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop



Kaarten Vrienden van Amstel Live

Ben jij op zoek naar kaarten voor de Vrienden van Amstel live? Bij Topticketshop.nl vind je kaarten als je net achter het net gevist hebt. Over het algemeen zijn de tickets voor VVAL snel uitverkocht, dus is het jou niet gelukt om kaarten te kopen? Dan zit je bij ons goed! Op deze pagina vind je de data die nog beschikbaar is.

Waarom kaarten kopen voor Vrienden van Amstel Live?

Kaarten kopen voor Vrienden van Amstel Live is altijd een goed idee. VVAL is namelijk de grootste gezelligste kroeg van Nederland. Er komen allerlei Nederlandse artiesten op af. De shows van Vrienden van Amstel Live vinden plaats op 11 t/m 15 januari, 17 t/m 22 januari en 24 t/m 26 januari in Ahoy Rotterdam. De show staat bekend om de unieke en onverwachte samenstellingen van verschillende artiesten. Zo zie je bijvoorbeeld Danny Vera optreden met Di-rect en Miss Montreal met Bizzey. De artiesten van Nederlandse bodem zorgen voor een verpletterend optreden en betrekken dan ook het gehele publiek erbij. Je geniet daarnaast ook nog van verschillende verrassingen, zo is er weleens een vliegende bar geweest waar de artiesten hoog de lucht in werden getrokken. Deze verrassingen en special effects zorgen voor een extra spectaculair optreden.

Hoe is Vrienden van Amstel Live ontstaan?

Inmiddels is Vrienden van Amstel Live uitgegroeid tot een buitengewoon succes met maar liefst 20 concerten in Ahoy Rotterdam. Maar hoe is deze show ontstaan? Hoe is dit zo'n succes geworden? Het is allemaal begonnen op 15 januari in 1998 in café De Heeren van Amstel in Amsterdam. Verschillende Nederlandse toeristen kwamen hier samen optreden, hier zongen ze elkaars nummer in duet. Deze optredens werden vanaf 1999, afgesloten met een concert in Ahoy. En zo is alles begonnen. Begonnen in een kroegje met het maken van livemuziek, uitgegroeid tot een spectaculair concert. Heb jij zin om aanwezig te zijn in de grootste en gezelligste kroeg van Nederland? Koop dan kaarten voor Vrienden van Amstel Live.

Vrienden van Amstel live 2024 artiesten

Zoals al beschreven is, treden er verschillende samenstellingen aan artiesten op. Het komt ook geregeld voor dat nummers die gezongen worden door verschillende samenstellingen een succes worden. Zo hebben Thomas Acda, Paul de Munnik, Typhoon en Maan dubbel-platina gekregen voor een nummer waarmee ze hebben opgetreden tijdens Vrienden van Amstel Live. Het is altijd weer de vraag welke artiesten er optreden. Artiesten die al jaren meegaan, zijn Xander de Buisonjé, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Typhoon, Anouk en ga zo maar door. De artiesten hebben allemaal wat gemeen en dat is dat ze allemaal van Nederlandse bodem komen. Ze maken er met z'n allen een feestje van in de grootste kroeg van Nederland.

Kaarten Vrienden van Amstel Live kopen bij Topticketshop.nl

Kaarten voor Vrienden van Amstel Live koop je natuurlijk bij Topticketshop.nl. Bij Topticketshop.nl geniet je namelijk van de beste service, we helpen je namelijk altijd met eventuele omboekingen of een andere problemen. Daarnaast hoef bij ons niet in de wachtrij te staan. Je kunt de tickets gemakkelijk in onze webshop bestellen en je ontvangt ze altijd ruim op tijd in je mailbox. Bij Topticketshop.nl vind je kaarten voor allerlei soorten evenementen, denk daarbij aan rockconcerten, musicals, festivals en theatervoorstellingen. Naast het kaarten voor de concerten van Vrienden van Amstel Live, kun je bij Topticketshop.nl ook terecht voor kaarten voor Guus Meeuwis, Soldaat van Oranje en Cirque du Soleil.