Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Vrienden Van Amstel Live tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Vrienden Van Amstel Live! Er zijn kaarten beschikbaar voor Vrienden Van Amstel Live. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Vrienden Van Amstel Live in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Vrienden Van Amstel Live.
Vrienden Van Amstel Live  

Vrienden Van Amstel Live tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Vrienden Van Amstel Live

Rotterdam, Nederland

Do 13 jan 2022

20:00 uur

Ahoy

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Vrienden van Amstel Live Tickets

Tickets voor Vrienden van Amstel Live in Ahoy Rotterdam zijn nu te koop bij Rang1tickets. U wordt aangeraden om niet te lang te wachten met het bestellen van uw kaarten. Vrienden van Amstel Live concertkaarten zijn namelijk elk jaar weer volledig uitverkocht. Reserveer uw kaarten voor Vrienden van Amstel Live daarom online of bel tijdens kantooruren naar 030-7370273 om telefonisch te bestellen.Vrienden van Amstel Live Concert

De concerten van Vrienden van Amstel Live zullen plaatsvinden in januari. De Vrienden van Amstel Live concerten in Ahoy Rotterdam zullen rond 20:15 uur aanvangen. De live optredens beloven ook dit jaar weer een groot feest te worden.Vrienden van Amstel Live Optredens

Voor de zoveelste keer staan de grootste (Nederlandse) acts voor je klaar, en verzorgen de artiesten spectaculaire concerten die je hoe dan ook een keer meegemaakt moet hebben!

Dit jaar heeft de vrienden van Amstel Live ook weer een erg indrukwekkende line-up!

Het belooft dus weer een avond te worden om nooit te vergeten, in de 'Grootste kroeg van Nederland'. Ahoy Rotterdam zal uit zijn voegen barsten van het feestfgedruis, koop hier dus je Vrienden van Amstel live concertkaarten!