Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Van Morrison tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Van Morrison! Er zijn kaarten beschikbaar voor Van Morrison. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Van Morrison in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Van Morrison.
Van Morrison  

Van Morrison tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Van Morrison

Baarn, Nederland

Za 09 jul 2022

17:00 uur

Paleis Soestdijk

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Van Morrison

Van Morrison zit al jaren in het vak en is een ware legende. De in het Noord-Ierse Belfast geboren George Ivan Morrison wordt beschouwd als één van de grote singer-songwriters van deze tijd.
Het is zeker geen verassing dat Van Morrison zelfs is opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en tevens de Singer-Songwriter Hall of Fame.
Na het grote succes met de groep Them, was een succesvole solocarriere een logische stap in de carriere van Van Morrison


Van Morrison concert in de Ziggo Dome

Van Morrison komt op dinsdag 10 december 2013 voor een groot concert naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Tijdens het concert in de Ziggo Dome zal Van Morrison zijn grootste hits ten gehore brengen.
In het voorprogramma staat de troubadour Daniel Lohues. Zorg dus dat u op tijd in de Ziggo Dome bent voor dit fantastische concert van Van Morrison


Van Morrison Live Video