Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

U2 tickets

U2 heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de U2 Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer U2 kaarten beschikbaar zijn.

U2 

U2 TICKET-ALERT

U2 Ticket-Alert
Andere U2 fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Vrienden Van Amstel Live Ticket-Alert
Najib Amhali Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
Ilse Delange Ticket-Alert
Ub40 Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de U2 Ticket-Alert

Tickets U2Een U2 concert is iets wat je moet meemaken. U2 Fans zullen nooit teleurgesteld van een U2 concert naar huis hoeven gaan. Bij Rang1tickets bent u aan het juiste adres voor de beste U2 kaarten. De band doet er werkelijk alles aan om het de concertgangers naar de zin te maken. Zo staat U2 ook bekend om hun grootse show. Zelf ook een show van meemaken? Wacht dan niet te lang met het kopen van je tickets. U2 scoort nog steeds hits, 'get on your boots', maar de hits van vroeger zijn onmiskenbaar van de allerhoogste kwaliteit songs dier er bestaan. Het album 'Zooropa' en 'the Joshua Tree' bevatten de meeste hits. Uiteraard stonden deze albums in de jaren 80 bovenaan de hitlijsten, zoals zo'n beetje alle albums die deze band voor haar fans produceert. Echte fans mogen geen optreden missen dus bestel je tickets makkelijk en snel bij Rang1tickets.

U2 Tour


Het is bij iedere tour weer moeilijk voor fans om tijdens de voorverkoop aan U2 toegangsbewijzen te komen, want ja U2 kaartjes die wil iedereen wel hebben. Zorg vandaag nog dat u uw U2 tickets bij ons besteld. U2 is een band die gemaakt is voor het podium en het best live bekeken kan worden.