Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Triggerfinger tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Triggerfinger! Er zijn kaarten beschikbaar voor Triggerfinger. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Triggerfinger in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Triggerfinger.
Triggerfinger  

Triggerfinger tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Triggerfinger

Rotterdam, Nederland

Za 31 aug 2019

20:00 uur

Rdm Onderzeebootloods

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


TriggerfingerDe uit belgie afkomstige melodieuze hardrockband bestaat uit 3 bandleden. Zanger en gitarist Ruben Block, bassist Paul van Bruystegem en drummer Mario Goossens.
Triggerfinger werd in 1998 opgericht, toen nog met een andere bassist namelijk Wladimir Geels. Geels verliet in 2003 de band omdat hij qua stijl niet meer bij de band paste.

De muziek van Triggerfinger wordt vergeleken met die van bands als Queens of the Stone Age en Led Zeppelin. De band staat bekend om hun sterke live optredens waarbij het publiek erg wordt betrokken door mee te zingen en de gesprekken die zanger Ruben met het publiek aangaat. Mede door deze live optredens stond de band al op vele festivals waaronder Pukkelpop, Rock Werchter, Lowlands en Pinkpop. Ook stonden ze in het voorprogramma van Deep Purple in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Tot nu toe heeft Triggerfinger 5 albums uitgebracht waaronder Triggerfinger en What Grabs Ya?.
Ook deed de band in 2012 voor de 2e keer mee aan de Red Bull Soundclash waar zij speelden tegen, en wonnen van, De Jeugd van Tegenwoordig. U kent Triggerfinger natuurlijk van I Follow Rivers maar dit is niet de enige single die zij hebben uitgebracht. Andere hits zijn Soon, Is it, Let it Ride en Love lost in love.
Wilt u ook een spectaculair concert van Triggerfinger bijwonen? Aarzel niet en bestel nu kaarten!

Triggerfinger