Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Triggerfinger tickets

Triggerfinger heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Triggerfinger Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Triggerfinger kaarten beschikbaar zijn.

Triggerfinger 

Triggerfinger TICKET-ALERT

Triggerfinger Ticket-Alert
Andere Triggerfinger fans schreven zich ook in voor:
Vrienden Van Amstel Live Ticket-Alert
Racoon Ticket-Alert
Trijntje Oosterhuis Ticket-Alert
Van Dik Hout Ticket-Alert
Ub40 Ticket-Alert
Tower Of Power Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Triggerfinger Ticket-Alert

TriggerfingerDe uit belgie afkomstige melodieuze hardrockband bestaat uit 3 bandleden. Zanger en gitarist Ruben Block, bassist Paul van Bruystegem en drummer Mario Goossens.
Triggerfinger werd in 1998 opgericht, toen nog met een andere bassist namelijk Wladimir Geels. Geels verliet in 2003 de band omdat hij qua stijl niet meer bij de band paste.

De muziek van Triggerfinger wordt vergeleken met die van bands als Queens of the Stone Age en Led Zeppelin. De band staat bekend om hun sterke live optredens waarbij het publiek erg wordt betrokken door mee te zingen en de gesprekken die zanger Ruben met het publiek aangaat. Mede door deze live optredens stond de band al op vele festivals waaronder Pukkelpop, Rock Werchter, Lowlands en Pinkpop. Ook stonden ze in het voorprogramma van Deep Purple in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Tot nu toe heeft Triggerfinger 5 albums uitgebracht waaronder Triggerfinger en What Grabs Ya?.
Ook deed de band in 2012 voor de 2e keer mee aan de Red Bull Soundclash waar zij speelden tegen, en wonnen van, De Jeugd van Tegenwoordig. U kent Triggerfinger natuurlijk van I Follow Rivers maar dit is niet de enige single die zij hebben uitgebracht. Andere hits zijn Soon, Is it, Let it Ride en Love lost in love.
Wilt u ook een spectaculair concert van Triggerfinger bijwonen? Aarzel niet en bestel nu kaarten!

Triggerfinger