Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Toto tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Toto! Er zijn kaarten beschikbaar voor Toto. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Toto in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Toto.
Toto 

Toto tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Toto

Tilburg, Nederland

Ma 11 jul 2022

20:00 uur

013

    
 
Bekijk tickets

Toto

Tilburg, Nederland

Di 12 jul 2022

20:00 uur

013

    
 
Bekijk tickets

Toto

Amsterdam, Nederland

Vr 15 jul 2022

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2022 juli  3 datum(s) gevonden


TotoDe band ontstaat in 1976 in Los Angeles waar Jeff Porcaro en David Paich een band beginnen. In tegenstelling tot wat een hoop mensen denken, is de naam van de band niet vernoemd naar het hondje Toto van Dorothy uit The Wizard of Oz maar is de naam afkomstig van het Latijnse "In Toto", "Et Toto" of "Et Totas" wat allesomvattend betekent. De band is zo genoemd omdat de groep zoveel mogelijk muziekstijlen wil gebruiken bij het maken van hun muziek. Met de komst van Steve Lukather, Steve Porcaro en Bobby Kimball is de band compleet.

Toto scoort hun eerst hit in 1978 met Hold The Line, afkomstig van hun debuutalbum Toto. Alhoewel ze voor hun eerste album een Grammy Award nominatie voor Best New Artist in de wacht slepen, komt hun grote doorbraak pas na het uitbrengen van hun 4e album, zeer toepasselijk Toto 4 genaamd. Op dit album staan onder andere de hits Africa en Rosanna. Het album bereikt de status van dubbel platina en de band ontvangt maar liefst zes Grammy Awards.

Door alle jaren heen heeft de band moeite om hun leadzangers te behouden. De eerste zanger wordt uit de band gezet vanwege zijn cocainegebruik en er volgen een aantal andere zangers maar uiteindelijk komt Bobby Kimball weer terug bij de band.

Na de dood van drummer Jeff Porcaro wordt er lang getwijfeld of Toto moet blijven bestaan. Gelukkig besluit de band door te gaan en gaan ze weer toeren.
In 2012 bestaat de band 35 jaar en ter ere daarvan kondigt de band een wereldwijde toernee aan.
Als echte Toto fan wilt u natuurlijk geen concert van de band missen! Koop daarom snel uw tickets.

Toto