The 1975
Concerten

The 1975 Tickets

 Foto: Begoña - Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

The 1975 TicketAlert

Beste The 1975 fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor The 1975. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van The 1975 te missen!

The 1975 heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van The 1975 en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

The 1975 Reviews

Op basis van 3 reviews

Dit vinden onze klanten van The 1975

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Beste dag van mijn leven
    Het was een zeer leuke avond en ik wil het weer herbeleven
    Geverifieerde aankoop
    Cees Schaar uit Apeldoorn

    is naar The 1975 geweest op 7 april 2016 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Cees Schaar schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Cees Schaar over TopTicketshop

    Perfect
    Er fijne site om je tickets te kopen
  • wat een goede band zelfs live!
    Het baar binnen gaan verliep eigenlijk best wel goed ondanks dat het druk was. We hadden niet verwacht dat wel zon goede zitplaats zouden hebben. Wat een geluk. Mijn vriend die ik meegenomen had kende 1975 pas 2 maanden. Maar ook hij was om. Het was voor beide ons 1 e concert...ik hoorde om ons heen dat vele artiesten zo slecht live zongen. Wij waren benieuwd. Slecht? Nee fantastisch was het. Eigenlijk nog te kort...ik kijk uit naar de volgende keer dat ze komen.
    Geverifieerde aankoop
    Ilse HollemanLuites uit Piershil

    is naar The 1975 geweest op 7 april 2016 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Ilse HollemanLuites schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Ilse HollemanLuites over TopTicketshop

    Met 1 belletje was mijn emailadres gewijzigd fijn dat het zo snel ging.
    Bij de meeste online verkoop adressen duurt het lang of is onduidelijk of je email adres gewijzigd is. Ik werd er zenuwachtig van. Na een belletje was alles geregeld. De mevrouw die ik aan de lijn had stelde mij gerust. Ik heb het ook gezegd dat ik het waardeerde dat het ook zo via de telefoon kon.fijn toch? Voor de volgende keer weer top ticket.
  • Super.
    Totaal fan van deze band geworden, 2e album is minder dan het 1e maar wat een show. Eerste keer dat ik ze live zag met vrienden uit Australi, we hebben Chocolate tattoos genomen dus dat zegt genoeg.
    Geverifieerde aankoop
    Maurits Grootegoed uit Son en Breugel

    is naar The 1975 geweest op 7 april 2016 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Maurits Grootegoed schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Maurits Grootegoed over TopTicketshop

    Top.
    Alles zag er goed uit met het bestellen, toen ik later TOPTICKETSHOP zocht op google kwam ik allerlei verhalen tegen van mensen die klaagden over deze website. Omdat de tickets pas later naar me toegezonden zouden worden dacht ik een fout te hebben gemaakt. Hoe kan ik zo stom zijn dacht ik nog. Maar de tickets kwamen netjes op de beloofde datum en ik kon er ook mee naar binnen. Laat je niet bang maken op het internet. Eigenlijk net zoals met eigen dokter spelen kom je altijd op het worse-case-scenario uit. Stress voor NIKS. Thanks Topticketshop!