Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Symphonica In Rosso tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Symphonica In Rosso! Er zijn kaarten beschikbaar voor Symphonica In Rosso. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Symphonica In Rosso in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Symphonica In Rosso.
Symphonica In Rosso  

Symphonica In Rosso tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Symphonica In Rosso

Amsterdam, Nederland

Wo 14 dec 2022

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Symphonica in Rosso

Het leuke aan Symphonica in Rosso is dat het evenement elk jaar weer terugkomt. Het begon ooit met Marco Borsato in 2006, vervolgens stonden Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross, Sting, Nick en Simon, Doe maar en Anouk op het podium. De vorige editie zorgde Marco Borsato voor maar liefst 11 uitverkochte concerten. Dit jaar is het de beurt aan Simply Red om voor een onvergetelijke avond te zorgenSymphonica in Rosso kaartjes

De Symphonica in Rosso concerten zijn werkelijk razend populair in Nederland. Het is voor de echte symphonica in Rosso fan een geweldige ervaring omhet jaarlijkse evenement hoogstpersoonlijk mee te maken. Het is dan ook belangrijk dat de echte Symphonica in Rosso fan ervoor zorgt dat de tickets voor de show van Symphonica in Rosso snel online worden besteld.