Steve Hackett

Steve Hackett Tickets

Steve Hackett heeft 1 concert op dit moment. Mis het concert van Steve Hackett niet en bestel nu direct uw tickets!
 Foto: Steve Hackett - Foto: Carl Lender - Flickr (CC BY 2.0)
Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Steve Hackett shows?
Schrijf je in voor het TopTicketshop TICKETALERT. Je krijgt dan automatisch bericht van ons als er meer shows beschikbaar zijn. Zo hoef je nooit meer een show van Steve Hackett te missen!

Steve Hackett Reviews

Op basis van 3 reviews

Dit vinden onze klanten van Steve Hackett

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Prachtige kamer. prachtige muzikanten. geweldige sfeer
    Respect voor de muzikanten van hun publiek maar vooral respect voor het publiek tegenover de muzikanten: eindelijk een concert waar je geen rumoer hoort omdat mensen daar komen om te praten en niet om de muziek te horen. Tijdens een bassolo stopte de bassist: we hoorden niets en hij wees erop. Buitengewoon.
    Geverifieerde aankoop
    Marc Van Rode

    is naar Steve Hackett geweest op 9 mei 2023 in TivoliVredenburg Utrecht

    Lees wat Marc Van Rode schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Marc Van Rode over TopTicketshop

    Geen problemen maar
    Maar hoe kan ik het feit rechtvaardigen dat ik mijn ticket voor gratis plaatsing 79€ betaalde, terwijl alle anderen met wie ik sprak slechts 50€ betaalden!!!
    Reactie van Topticketshop: Beste Marc, Bedankt voor het schrijven van een review op onze website. Uw feedback vinden wij erg belangrijk. U helpt ons zo onze dienstverlening te verbeteren en ook helpt u andere consumenten met het maken van een beslissing. Wij hebben uw review gelezen en willen er graag op reageren. Het klopt dat onze tickets soms duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij communiceren het feit dat wij een wederverkoper zijn erg duidelijk op de website. Onder andere met de volgende zin bovenaan de pagina waar de klant op landt: U bezoekt Nederlands meest gewaardeerde wederverkoper van doorverkochte tickets. Prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde. Ook noemen wij de originele waarde bij onze prijs en ook nog eens in de winkelwagen. Het is dus niet te missen. En verder verwijzen wij ook nog door naar het originele verkooppunt. Meer kunnen wij niet doen. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop
  • Goud van Oud
    Prima, goed bereikbaar, gezellig
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem

    is naar Steve Hackett geweest op 10 mei 2023 in TivoliVredenburg Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Gb
    Ik kom voor event en muziek verder niet
  • geweldige gitarist met het eigen genesis van vroeger geluid
    geweldig genoten. Zoals vaak is de muziek wel wat te hard met wat teveel bas en drum, waardoor de subtiele klanken wat verloren gaan. Vredenburg moest nog even wennen aan het 1G beleid. Doordat alles door 1 deur moest een zeer lange rij wachtenden en begon het concert later dan gepland. Maar wel dik de moeite waard.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Leek

    is naar Steve Hackett geweest op 8 maart 2022 in TivoliVredenburg Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Geldboeven
    Was er van overtuigd op een erkende website de tickets te kopen maar bij bevestiging was de naam anders dan gedacht. Dus de ticket waren duurder dan normaal: leergeld dik 100 euro!! En daar bovenop nog administratiekosten rekenen... tja. Communicatie was verder redelijk. Het uiteindelijk doorgaan van het concert werd niet gedeeld, moest dat zelf ontdekken. Daarna wel goede info , maar rijkelijk laat laat alles.