Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje Tickets

Soldaat van Oranje heeft meer dan 10 voorstellingen op dit moment. Mis de show van Soldaat van Oranje niet en bestel nu direct uw tickets!
 Foto: Github (edited) - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)
FILTEREN
FILTEREN
Datum
Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Soldaat Van Oranje shows?
Schrijf je in voor het TopTicketshop TICKETALERT. Je krijgt dan automatisch bericht van ons als er meer shows beschikbaar zijn. Zo hoef je nooit meer een show van Soldaat Van Oranje te missen!

Soldaat van Oranje Reviews

Op basis van 100+ reviews

Dit vinden onze klanten van Soldaat van Oranje

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.




Soldaat van Oranje tickets nodig?

Bij Topticketshop.nl heb je de keuze uit verschillende data. Leuk voor een dagje uit, maar ook leuk om als cadeau te geven. De musical is voor jong en oud, waardoor het bezoek aan deze musical een geschikt dagje uit is voor het hele gezin. Benieuwd wat het verhaal is van Soldaat van Oranje? Of twijfel je nog of je daadwerkelijk tickets wil gaan kopen? Lees dan snel verder.

Wat is het verhaal van Soldaat van Oranje?

Soldaat van Oranje is een Nederlandse musical die is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema. Hij was een Nederlandse verzetsstrijder tijdens de Tweede Wereldoorlog. De musical vertelt het verhaal van Erik en zijn vrienden, die lid werden van het verzet tegen de Duitse bezetting. Het is een emotioneel en meeslepend verhaal dat de heldhaftigheid en moed van de Nederlandse verzetsstrijders tijdens de oorlog belicht. Het verhaal heeft natuurlijk ook een boodschap voor het publiek. Het thema is namelijk ‘keuzes maken in oorlogstijd’ en elk personage in de muscial Soldaat van Oranje is ander, maakt andere keuzes met ook verschillende gevolgen.

Het succes van de musical

De musical werd voor het eerst opgevoerd in 2010 in de TheaterHangaar in Katwijk, maar vanwege het grote succes is de voorstelling sindsdien verlengd en verplaatst naar een speciaal gebouwd theater op voormalig vliegveld Valkenburg in de buurt van Leiden. Dat de musical in 2010 begonnen is en nog steeds plaatsvindt, zegt natuurlijk al genoeg. De musical is een groot succes en wordt tot op heden nog altijd verlengd. Dat een vliegtuigloods speciaal omgebouwd is voor de productie van deze musical is natuurlijk ook heel spectaculair en hiermee onderscheidt de musical van andere musicals.

Waarom Soldaat van Oranje tickets kopen?

Het is bijna bijzonder als je nog niet naar Soldaat van Oranje bent geweest, want iedereen is lovend over deze musical. Wat deze musical uniek maakt, is het feit dat je als publiek plaatsneemt op een draaiende tribune. Hierdoor draai je als publiek langs het podium, waardoor verschillende scènes zich afspelen in verschillende settings. De cast maakt ook gebruik van technische hoogstandjes, zoals vliegende decors en een echt werkend watervliegtuig. Het strand van Scheveningen en het Kurhaus is bijvoorbeeld helemaal nagemaakt, zelfs met golvende branding. Dit zorgt er toch voor dat het nét even wat anders is dan andere musicals. De musical is een groot succes geworden en heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Musical Award voor Beste Musical. Het is dus zeker een goed idee om tickets voor Soldaat van Oranje te kopen.

Kaarten voor Soldaat van Oranje kopen bij Topticketshop.nl

Soldaat van Oranje tickets besteld? Dan ontvang je ze uiterlijk binnen 7 dagen voordat de voorstelling begint. Is de voorstelling al over een paar dagen? Dan ontvang je je tickets vrijwel direct in je mail. De Soldaat van Oranje tickets kun je zelf gemakkelijk in onze webshop bestellen. Vooral handig als je altijd achter het net vist bij het kopen van tickets en het concert of theater naar keuze meteen uitverkocht is. Bij Topticketshop.nl kun jij de tickets voor je favoriete concert nog wel kopen. Daarnaast profiteer je van de beste service en flexibiliteit. Naast tickets voor Soldaat van Oranje, kun je bij ons ook terecht voor tickets voor Cirque du Soleil Nederland, Vrienden van Amstel en het concert van Guus Meeuwis.