Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Simply Red tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Simply Red! Er zijn kaarten beschikbaar voor Simply Red. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Simply Red in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Simply Red.
Simply Red 

Simply Red tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Simply Red

Amsterdam, Nederland

Do 10 nov 2022

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets

Simply Red

Amsterdam, Nederland

Vr 11 nov 2022

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2022 november  2 datum(s) gevonden


Simply Red haalde met de nummers ‘Holding Back the Years’ en de opnieuw gecoverde ‘If you don't know me by now’ de eerste plaats in de hitlijsten. De nummers ‘Home’, ‘Stars’,’ Fairground’ en de albums ‘Stay’ en ‘Simplified’ zorgden voor grote bekendheid in Nederland vanaf de jaren ’90.

Simply Red is van oorsprong een Engelse punk band (toen nog onder de naam The Frantic Elevators) dat meesurfde in de populariteit van de ‘sex pistols’. De band veranderde van naam en formatie en ging meer soul ballads spelen. Na het succes van ‘If you don’t know me by now’ werd zanger Hucknall enorm populair. Hij verscheen op rode lopers en werd met half Hollywood gefotografeerd. De ietwat jaloerse band stelde dit niet op prijs. Toch bleef de band bij elkaar. Nu na 25 jaar zegt Hucknall ermee te willen stoppen. Op een forum geeft Mick aan dat hij onder de naam Simply Red altijd zijn oude nummers zal moeten blijven spelen, terwijl hij nu een ommekeer in de muziek wil maken. Van pop wil onze roodharige artiest meer richting rhythm en blues gaan. Bestel nu Simply Red concertkaarten voor Amsterdam zodat u n kunt genieten van een geweldig Simply Red optreden.