Rival Sons

Rival Sons Tickets

Rival Sons heeft 1 concert op dit moment. Mis het concert van Rival Sons niet en bestel nu direct uw tickets!
 Foto: Rival Sons – Foto Karlis Dambrans (Flickr, CC BY-SA 2.0)
Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Rival Sons shows?
Schrijf je in voor het TopTicketshop TICKETALERT. Je krijgt dan automatisch bericht van ons als er meer shows beschikbaar zijn. Zo hoef je nooit meer een show van Rival Sons te missen!

Rival Sons Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Rival Sons

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Live niet gezien zul je de albums niet goed genoeg kunnen beoordelen, geweldige live performance van de rival sons ????
    Gisteren super avondje in de 013, normaal zijn voorprogrammas moeilijk te verteren maar Laurence Jones is een kanjer. Pareltje. Na dit opwarmertje Rival Sons op hun best, veel emotie, live improvisaties en wat een stem heeft ie. Te gek!
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Elsloo

    is naar Rival Sons geweest op 2 augustus 2017 in 013 Tilburg

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Spannend
    Ja je kunt er tickets krijgen, levergarantie wordt waargemaakt, maar prijzen zijn hoog, te hoog. Dus wel altijd ff opletten, maar voor uitverkochte concerten of uitverkochte plaatsen een prima alternatief