Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Rene Froger tickets

Rene Froger heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Rene Froger Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Rene Froger kaarten beschikbaar zijn.

Rene Froger 

Rene Froger TICKET-ALERT

Rene Froger Ticket-Alert
Andere Rene Froger fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Vrienden Van Amstel Live Ticket-Alert
Gerard Joling Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
Ub40 Ticket-Alert
Rob De Nijs Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Rene Froger Ticket-Alert

Rene FrogerGeboren en getogen in de Jordaan, begint Rene Froger al op jonge leeftijd te zingen. Eerst in het cafe van zijn ouders, die zelf ook optraden als het Duo Jan en Mien, maar al gauw won de jonge Froger een talentenjacht en mag hij als prijs meedraaien met Ted de Braak en Mini en Maxi.
De eerste singles die Rene uitbracht waren weinig succesvol. Tot er in 1987 een wens uitkomt om een Engelstalig op te nemen. Hiermee wordt de tipparade met Love Leave Me. Een jaar later scoort hij zijn eerste hit Winter in America, de single bereikt de 5e plaats in de Top 40. Na dit succes brengt Froger zijn debuutalbum, Who Dares Wins, uit. Dit album gaat ruim vijftigduizend maal over de toonbank en Rene mag zijn eerste gouuden plaat in ontvangst nemen.
In 1991 scoort Rene een reeks top tien-hits en zijn album, Matters of the Heart wordt met goud bekroond. Het jaar erop krijgt Froger een Edison Award voor het beste album uit Nederland. Het jaar erop gaat hij met een theatertournee het land in en sluit deze af met een concert in het Rotterdamse Sportpaleis Ahoy. Tickets voor dit concert waren zo gewild dat er maar liefst 2 extra concerten worden ingepland. Met dit succes is Rene Froger een megaster in Nederland. Als eerste Nederlandse artiest kondigt Rene Froger aan dat hij met 10 concerten op rij terugkeert in Ahoy. Ook weet hij als eerste Nederlandse artiest 2 avonden op rij het Feijenoordstadion uit te verkopen. Na het succes in Nederland zijn er plannen voor een buitenlandse lancering. Er worden 2 singles uitgebracht in Duitsland en door het grote commerciele succes in Nederland is er bealngstelling vanuit Amerika om daar een album uit te brengen. Door verschillende oorzaken dreigt Froger in een burn-out te raken, waarna hij besluit de stekker uit het Amerikaanse plan te trekken. In deze periode denkt Rene erover om helemaal te stoppen met zijn muzikale carriere. Gelukkig weet Natasja, zijn vrouw hem er weer helemaal bovenop te krijgen.
Er volgen nog een aantal albums en een toer door Nederland.
Sinds 2005 vormt Froger met zijn collegea Gordon en Gerard Joling De Toppers. In dit jaar wordt ook bekend gemaakt dat de zanger prostaatkanker heeft. Gelukkig is de ziekte in een vroeg stadium ontdekt en kan het goed behandeld worden.
Met De Toppers in Concert treedt Froger jaarlijks op.
Bezorg uzelf een fantastische avond en ga naar een optreden van Rene Froger. Bestel nu snel uw tickets.

Rene