Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Red Hot Chili Peppers tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Red Hot Chili Peppers! Er zijn kaarten beschikbaar voor Red Hot Chili Peppers. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Red Hot Chili Peppers in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Red Hot Chili Peppers.
Red Hot Chili Peppers  

Red Hot Chili Peppers tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Red Hot Chili Peppers

Nijmegen, Nederland

Vr 10 jun 2022

18:30 uur

Goffertpark

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Red Hot Chilli Peppers TicketsDe Red Hot Chilli Peppers kennen hun oorsprong als band al in het jaar 1983. Tot de huidige samenstelling van de band kwam men pas in 1997 toen Anthony Kiedis, Michael Balzardy (Flea), John Frusciante en Chad Smith elkaar, voorlopig definitief, vonden. Grote hits van de Red Hot Chilli Peppers sinds die tijd zijn natuurlijk “Scar Tissue”, “Californication”, “By The Way”, en “Snow (Hey Oh)”. Niet alleen de singles zijn altijd een groot succes geweest, de albums met veelal gelijknamige titels hebben altijd een hoge positie in de ranglijsten in Nederland ingenomen. De vele, voornamelijk drugs gerelateerde, perikelen die zich altijd rond de Red Hot Chilli Peppers concerten en de band in het geheel afspelen, en vooral ook speelde, heeft volgens kenners de populariteit van de Red Hot Chilli Peppers alleen maar doen toenemen.

Red Hot Chilli Peppers Concerten

Indien u op zoek bent naar kaarten voor de Red Hot Chilli Peppers concerten zal het u na het lezen van bovenstaande niet verbazen dat Red Hot Chilli Peppers concertkaarten altijd zeer lastig te verkrijgen zijn. Ook al zijn er meerdere concerten, Red Hot Chilli Peppers kaarten zijn altijd in korte tijd uitverkocht. Een uitverkocht Red Hot Chilli Peppers concert is dus geen uitzondering. Zorg daarom dat u goed bent voorbereid en de Red Hot Chilli Peppers tickets op tijd bestelt. Op die manier weet u zeker dat ook u een spectaculair Red Hot Chilli Peppers concert kunt bijwonen. Een legendarisch Red Hot Chilli Peppers concert is voor de echte Red Hot Chilli Peppers fans dan ook een must om mee te maken.