Percossa
Musicals

Percossa Tickets

Percossa TicketAlert

Beste Percossa fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Percossa. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Percossa te missen!

Percossa heeft geen voorstellingen op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen van Percossa en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Percossa Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Percossa

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • In 1 woord GEWELDIG
    Het was een geweldig optreden.. prachtig decor 4 prachtige mannen op een podium mooi muziek .. wat een een mens nog meer.. er was 1 minpuntje.wij zaten op de eerste rij stoel 1,2,en 3 en wij konden helaas de toegift niet zien. Volgens het publiek was het prachtig en wij hebben het helaas gemist .. heeeeeel jammer
    Geverifieerde aankoop
    Anneke Rocks uit Emmen

    is naar Percossa geweest op 15 december 2017 in Theater De Nieuwe Kolk Assen

    Lees wat Anneke Rocks schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anneke Rocks over TopTicketshop

    Goed geregeld
    Alles was goed geregeld en de tickets waren mooi op tijd