Over ons

Waarom Rang1Tickets?

Geen zin in lange wachtrijen bij de kassa? Geen tijd om bij de voorverkoop de hele zaterdag achter internet te zitten om vervolgens voor de zoveelste keer naast het net te vissen? Of heeft u de officiële voorverkoopdatum gemist? Of was u niet op de hoogte van de speciale presale-actie van uw favoriete artiest? Maakt u zich geen zorgen. Rang1tickets.nl heeft uw tickets altijd beschikbaar! Zo kunt u op het moment dat het u uitkomt op uw gemak via uw pc tickets bestellen. Wij zorgen er voor dat u de tickets altijd op tijd in huis heeft.

Verzending

Verzending per post

Rang1tickets.nl verzendt de tickets aangetekend naar het door u opgegeven adres. PostNL is verantwoordelijk voor de verzending. Op het moment dat uw tickets worden verzonden, ontvangt u een e-mailbericht. Via deze e-mail kunt u op www.tracktrace.nl uw verzending volgen. U kunt zo 24 uur per dag zien waar uw tickets zich bevinden. Mocht u niet thuis zijn op het moment dat postbode aan uw deur komt dan is dit geen probleem. Uw tickets liggen dan de volgende dag klaar op het voor u dichtstbijzijnde postkantoor. Uw tickets blijven daar drie weken liggen en u kunt deze daar gedurende deze periode afhalen met uw paspoort of rijbewijs. Indien u vlak voor het concert bij ons tickets besteld kunnen wij er voor kiezen om uw tickets per gewone post naar uw adres te verzenden.

Verzending e-mail

Rang1tickets.nl verzendt de e-tickets naar het door u opgegeven e-mailadres. U kunt deze dan zelf uitprinten en meenemen naar het concert of evenement.

Betaling

U kunt betalen via iDeal internetbankieren, Mastercard/VISA, eenmalige machtiging of bankoverschrijving. Rang1Tickets.nl heeft een beveiligde internetkassa zodat u altijd 100% veilig uw betalingsgegevens verzendt. U kunt na bestelling te allen tijde uw betaalstatus opvragen door in te loggen op onze website. Uw inlognaam en wachtwoord ontvangt u bij de bevestigingsemail van uw bestelling.

Uw Tickets

De tickets worden verkregen via een netwerk van betrouwbare contacten uit binnen en buitenland. Ook bieden wij tickets aan van mensen die zelf het concert niet kunnen bijwonen. Mocht het in uitzonderlijke gevallen toch voorkomen dat wij niet aan onze leveringsverplichting kunnen voldoen dan krijgt u vanzelfsprekend het volledige bedrag terug.

Vragen?

Voor al uw vragen kunt u terecht bij onze uitstekende klantenservice. Wij streven er naar om binnen 1 werkdag antwoord te geven op uw vraag. Vragen kunt u stellen via het contactformulier op onze website. Of stuur een e-mail naar klantenservice@rang1tickets.nl.