Othello
Evenementen

Othello Tickets

Othello TicketAlert

Beste Othello fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Othello. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Othello te missen!

Othello heeft geen evenementen op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe evenementen van Othello en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Othello Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Othello

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Wat een schitterende productie met zoveel lagen
    Geweldig goed geregisseerd, georkestreerd, geacteerd in een drama vol actualiteit. Het genie Shakespeare vertaald en hertaald. Complimenten voor de schitterende cast en de regisseuse!
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Aerdenhout

    is naar Othello geweest op 15 maart 2018 in Stadsschouwburg Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Goede kaartenafhandeling
    Vreemd alleen dat de kaarten op de naam van de ander binnenkwamen, ook al wordt dat uitgelegd op de site en in de mails.