On Your Feet
Musicals

On Your Feet Tickets

 Foto: Bron: Wikimedia Commons – Fotocredits: Barne77 – (CC BY-SA 4.0)

On Your Feet TicketAlert

Beste On Your Feet fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor On Your Feet. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van On Your Feet te missen!

On Your Feet heeft geen voorstellingen op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen van On Your Feet en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

On Your Feet Reviews

Op basis van 30 reviews

Dit vinden onze klanten van On Your Feet

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Ontzettend genoten
    Fantastische musical!!
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Tilburg

    is naar On Your Feet geweest op 9 februari 2018 in Beatrix Theater Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Positieve ervaring
    Professionele behandeling van de bestelling
  • een super leuke avond ter gelegenheid van mijn verjaardag
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Waalwijk

    is naar On Your Feet geweest op 29 januari 2018 in Beatrix Theater Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Goede ervaring, correcte afhandeling.
  • Een spectaculaire- en wervelende show met te gekke entertainers die goed hun vak verstaan, zowel in muziek, zang, dans en acteren.
    Lieve mensen, ik raakte samen met het gezelschap waarmee ik een fijn zondagmiddagje "uitging" helemaal in trance van de zomerse sfeer op het podium. Net of wij op vakantie zijn in Latin-America met hunheerlijke, bruisende temperament.
    Geverifieerde aankoop
    Elisabeth ten Hoorn uit Kortenhoef

    is naar On Your Feet geweest op 22 januari 2018 in Beatrix Theater Utrecht

    Lees wat - Elisabeth ten Hoorn schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van - Elisabeth ten Hoorn over TopTicketshop

    Goede service
    Prima organisatie en de website is gemakkelijk om in te werken.
  • Sprankelende voorstelling, mooie zangpartijen en een duidelijk verhaal. Een genot om naar te kijken.
    We kwamen ogen tekort om alles goed te bekijken, een wervelende show. Je kon aan de artiesten zien dat ze plezier hadden in het optreden. Wat een kracht en conditie straalden ze uit. De kostuums waren prachtig, met een opbouw van vroeger naar nu. Het levensverhaal kwam duidelijk naar voren. De liedjes waren heel mooi in het verhaal verweven ik kende ze allemaal. Het orkest was niet alleen mooi om naar te luisteren maar ook om naar te kijken, hun rol was onmiskenbaar! Het einde was zo mooi dat ik tranen in mijn ogen kreeg. De toegift was heel feestelijk.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Wijhe

    is naar On Your Feet geweest op 22 januari 2018 in Beatrix Theater Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Prima
    Het was niet moeilijk om tickets te bestellen, duidelijk wanneer we de tickets zouden ontvangen via de mail. Uitprinten van de tickets was duidelijk en eenvoudig.
  • Lekker swingend en brengt leuke herinneringen boven!
    Wij vonden de musical hartstikke leuk. Kende meer nummers dan ik had gedacht. Zeer goede dans performance en leuke chemie tussen de dansers. Zang van Gloria was even wennen, net even andere sound, maar na de pauze weet je niet beter. Echt goed gedaan. Eten bij het Theater was ook lekker en wij waren blij dat we nog iets konden eten want hadden niet gereserveerd. Reserveren wel een aanrader.
    Geverifieerde aankoop
    Saskia Kroon uit Zuid-Scharwoude

    is naar On Your Feet geweest op 16 januari 2018 in Beatrix Theater Utrecht

    Lees wat Saskia Kroon schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Saskia Kroon over TopTicketshop

    Redelijk
    Ik was een beetje verbaasd over de prijs van de tickets en de plaats waar wij zaten. Omdat ik zelf niet zeer goed zie van veraf, had ik de een na duurste tickets gekocht denkend dat ik dan redelijk in het midden en rond de helft zou zitten. Wij zaten echter helemaal achteraan en aan de zijkant. Dat was echt een zwaar minpunt voor ons, al was het geluid prima te horen. Prijs/kwaliteit was daardoor minder (verwachting was anders) . Ik denk dat Top Tickets zich beter zou kunnen onderscheiden door per theater goed duidelijk te maken waar je kan komen te zitten met ieder arrangement. Voor ons als personen die niet vaak naar het Theater kunnen gaan, was het niet helemaal duidelijk in ieder geval maar misschien hadden we het wel kunnen weten. Wat ons niet tegenhoudt om nog eens een musical te boeken, want we vonden het erg leuk.