Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Nick En Simon tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Nick En Simon! Er zijn kaarten beschikbaar voor Nick En Simon. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Nick En Simon in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Nick En Simon.
Nick En Simon  

Mega Piraten Festijn tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Mega Piraten Festijn

Klazienaveen, Nederland

Za 09 okt 2021

18:30 uur

Feesttent Klazienaveen

    
 
Bekijk tickets

Mega Piraten Festijn

Maaskantje, Nederland

Za 16 okt 2021

18:30 uur

Feesttent Maaskantje

    
 
Bekijk tickets

Mega Piraten Festijn

Zelhem, Nederland

Za 30 okt 2021

18:30 uur

Feesttent Zelhem

    
 
Bekijk tickets

Mega Piraten Festijn

Arnhem, Nederland

Za 18 dec 2021

17:45 uur

Gelredome

    
 
Bekijk tickets

Nick En Simon

Bussum, Nederland

Za 09 apr 2022

20:15 uur

Spant

    
 
Bekijk tickets

Strandfestival Zand

Almere, Nederland

Za 20 aug 2022

11:00 uur

Almere Strand

    
 
Bekijk tickets

Mega Piraten Festijn

Oldenbroek, Nederland

Vr 02 sep 2022

18:30 uur

Mega Tent Oldenbroek

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2021 oktober  3 datum(s) gevonden
2021 december  1 datum(s) gevonden
2022 april  1 datum(s) gevonden
2022 augustus  1 datum(s) gevonden
2022 september  1 datum(s) gevonden


Nick en Simon Concert Informatie

De Volendamse zangers Nick en Simon zijn goede bekenden in de Nederlandse muziekscene.
Het is dan ook geen wonder dat tickets voor Nick en Simon concerten zo razend populair zijn.
Wacht dan ook niet te lang met het bestellen van kaarten voor de spetterende live optredens van Nick en Simon!
Reserveer nu snel en eenvoudig uw officiele Nick en Simon kaarten en u bent gegarandeerd van een geweldige avond.
Rang1tickets heeft voor u de beste Nick en Simon tickets op voorraad.
Maar wacht niet te lang! De laatste kaarten voor het Optreden van Nick en Simon kunnen voor u zijn! Bestel uw originele tickets nu op Rang1tickets.nl en bestel uw kaarten voor Nick en Simon nu online!

Elk jaar zijn de concerten van Nick en Simon volledig uitverkocht en worden zelfs dikwijls op tv uitgezonden. Wilt u dit jaar niet voor de tv blijven zitten? Ervaar dan dit voorjaar een uniek concert van Nick en Simon en bestel uw tickets snel!
Een concert van Nick en Simon, dat zult u zeker niet vergeten!

Informatie Nick en Simon

De gigantische populariteit van Nick en Simon concerten zal niemand in Nederland ontgaan zijn. Nick en Simon kaarten gaan altijd als een trein. Zelfs buiten Nederland zijn de Nick en Simon concertkaarten niet aan te slepen en is elk Nick en Simon optreden volledig uitverkocht.
Hier zullen echte Nick en Simon fans natuurlijk niets van willen missen! Nick en Simon kaarten zijn echter zo populair dat het aan te raden is om op tijd Nick en Simon tickets te bestellen.

Nick en Simon ontmoeten elkaar op 15 jarige leeftijd wanneer zijn bij elkaar in de klas komen. Het klikt dan al snel en ze beginnen met zingen. Landelijke bekendheid krijgt het duo wanneer Nick en Simon meermaals te zien zijn in de serie rond het leven van Jan Smit, net als Nick en Simon een Volendammer. Nick en Simon zijn beide overigens ook afkomstig uit bekende Volendamse muziekfamilies. Nick en Simon hebben samen al een hoop prijzen gewonnen waaronder de Zilveren Harp, een aanmoedigingsprijs voor veelbelovende artiesten, in 2007.
Ook winnen ze als eerste de TMF Borsato Award. Hun gigahit “Rosanne” ontvangt een SENA Mediatools award voor de meest gedraaide Nederlandstalige hit in horecagelegenheden. Ondertussen hebben Nick en Simon sinds hun doorbraak in 2006 al 3 albums op hun naam staan. “Nick en Simon” was het eerste album en behaalde de platina status. Vervolgens wisten “Vandaag” en “Luister” het zelfs tot een dubbele platina notering te schoppen. De singles “Steeds Weer”, “Kijk Omhoog” en “Rosanne” kan heel Nederland inmiddels natuurlijk meezingen.
De verwachting is dat we nog veel meer van dit duo gaan horen, de twee staan pas aan het begin van een rijke muzikale carrière die voorlopig nog lang niet tot een einde zal komen. Een mooi vooruitzicht voor de twee jonge mannen uit Volendam. Zorg ervoor dat u als Nick en Simon fan geen Nick en Simon concert hoeft te missen! Bestel uw Nick en Simon kaarten vandaag nog zodat u zeker weet dat de Nick en Simon tickets voor u klaar liggen wanneer de concerten van start gaan. Vanwege de grote vraag naar Nick en Simon concertkaarten is de verwachting dat een uitverkocht Nick en Simon concert het gevolg zal zijn. Wees dus goed voorbereid en bestel tijdig uw kaarten voor de Nick en Simon tour.