Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Neil Young tickets

Neil Young heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Neil Young Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Neil Young kaarten beschikbaar zijn.

Neil Young 

Neil Young TICKET-ALERT

Neil Young Ticket-Alert
Andere Neil Young fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Blof Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
Sensation Ticket-Alert
Pearl Jam Ticket-Alert
Normaal Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Neil Young Ticket-Alert

Wat begon met een jeugdband ‘Squires’ en een vriendschap met Joni Mitchell resulteerde in geweldige muziek. Al sinds de jaren 60 heeft Neil Young geweldige albums opgenomen zoals ‘After the Gold Rush’ en ‘Harvest Moon’ maar ook ‘Tonight's the Night’ en ‘Zuma’. De albums ‘Long May You Run’ en ‘Decade’ volgen elkaar in snel tempo op. De formatie Crosby Stills Nash and Young maken ‘Déjà Vu’ en ‘Four way street’ tot een groot success. Met Pearl Jam neemt Neil Young ‘Mirror Ball op. De breekbare stem van Neil Young en zijn gevoelige nummers genieten grote waardering bij jong en oud. Neil Young heeft naast zijn zangcariere ook een cariere als filmregisseur. Bent u van plan naar Neil Young Rotterdam Ahoy te gaan? Neil Young concertkaarten zijn schaars dus grijp niet mis en voorkom teleurstellingen bij een uitverkocht Neil Young concert.

Neil Young Muziek

Geboren in 1945 groeit Neil op in Omemee een buitenstadje van Toronto. Neil kreeg diabetes en er werd op zijn zesde polio bij hem geconstateert. Vandaar dat hij nu nog een beetje mank loopt. Op de middelbare school richt neil een bandje op. Begin jaren tachtig experimenteert Young met een aantal muziekstijlen, variërend van country, country rock en folk maar ook met blues, rock en techno. Young heeft met veel artiesten samengewerkt zoals; Tori Amos, U2, Johnny Cash en Bruce Springsteen. Wist u dat ‘Sleeps With Angels’ verwijst naar de overleden zanger Kurt Cobain? Ook achter het nummer ‘Living with war’ schuilt een diepere betekenis namelijk de aanklacht op het beleid van Bush. Neil Young wordt door zijn rake teksten ook wel ‘The Loner’ genoemd. Een Neil Young Nederland optreden bijwonen? U kunt erbij zijn! Bestel kaarten voor het geweldige Neil Young live optreden en geniet met volle tuigen tijdens Neil Young 2013.