Najib Amhali

Najib Amhali Tickets

Najib Amhali is misschien wel de populairste cabaretier van dit moment. Naast grappen maken kan Najib zelfs zingen! In zijn avondvullende show biedt Najib je een vrolijke kijk op zijn eigen leven. Een voorstelling van Amhali is wervelend, ontroeren... Lees meer

Najib Amhali
Najib Amhali is misschien wel de populairste cabaretier van dit moment. Naast grappen maken kan Najib zelfs zingen! In zijn avondvullende show biedt Najib je een vrolijke kijk op zijn eigen leven. Een voorstelling van Amhali is wervelend, ontroerend maar vooral enorm hilarisch. Zijn shows zijn dan ook altijd volledig uitverkocht.
Een voorstelling van Najib is een echte aanrader voor iedereen met humor!
Lees minder
FILTEREN
Datum
Plaats
Locatie
Land
Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Najib Amhali shows?
Schrijf je in voor het TopTicketshop TICKETALERT. Je krijgt dan automatisch bericht van ons als er meer shows beschikbaar zijn. Zo hoef je nooit meer een show van Najib Amhali te missen!

Najib Amhali Reviews

Op basis van 100+ reviews

Dit vinden onze klanten van Najib Amhali

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.