Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Muse tickets

Muse heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Muse Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Muse kaarten beschikbaar zijn.

Muse 

Muse TICKET-ALERT

Muse Ticket-Alert
Andere Muse fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Vrienden Van Amstel Live Ticket-Alert
Golden Earring Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
K3 Ticket-Alert
3js Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Muse Ticket-Alert

De band begon als schoolband uit Teignmouth onder de naam ´Gothic Plague´.
De Britse rockband Muse werd opgericht in 1994. Muse bestaat uit frontman Matt Bellamy, bassist Christopher Wolstenholme en drummer Dominic Howard.
Hun eerste album ´Showbiz´ uit 1999 werd erg goed ontvangen, Muse werd meteen al vergeleken met bands als Radiohead, een groot compliment. Hun daaropvolgende album ´Absolution´, ´The Resistance´ zijn ook grote hits geworden. Bekende nummers van Muse zijn ‘New Born’, ‘Hysteria’, ‘Feeling Good’ en ‘Knights of Cydonia’.

In 2007 speelde Muse het publiek van Rock Werchter nog plat, deed Pinkpop aan en stond in een een uitverkocht Wembley-stadion in Londen.
De afgelopen jaren heeft Muse ook aardig wat prijzen in de wacht gesleept. Ze wonnen driemaal een Q award voor Beste Live Act en tweemaal de BRIT Award en Kerrang Award.
Het 6e studio album wordt in Oktober 2012 verwacht en dus zeker laten horen bij dit concert. Op dit nieuwe album combineren ze hun oude stijl met het hippe dubstep.
Bestel vandaag nog je kaarten voor Muse en wees verzekerd van een geweldig concert!


Kaarten voor Muse concert


Muse
Met hits als Supermassive black hole en Invincible mag het geen wonder heten dat de Muse kaarten ontzettend veel verkocht worden. De Muse concerten staan dan ook bekend om de uitgelaten sfeer. Zorg dat je dit niet mist en verzeker jezelf van Muse tickets!