Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Milow tickets

Milow heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Milow Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Milow kaarten beschikbaar zijn.

Milow 

Milow TICKET-ALERT

Milow Ticket-Alert
Andere Milow fans schreven zich ook in voor:
De Dijk Ticket-Alert
Racoon Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
The Script Ticket-Alert
Soldaat Van Oranje Ticket-Alert
Kensington Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Milow Ticket-Alert

MilowMilow brak in 2008 door met zijn cover van Ayo Technology,een nummer van rapper 50 Cent. De Belg heeft vijf albums uitgebracht. Zijn eerste album, The Bigger Picture, werd uitgebracht in 2006.

Voor de Belgische singer-songwriter Milow, echte naam Jonathan Vandenbroeck, is zijn carriere begonnen wanneer hij besluit mee te doen aan een wedstrijd. Op een haar na mist hij de finale. De jury noemde zijn cover van Bruce Springsteens Thunder Road de beste van de jongste editie en oordeelde dat zijn nummer You Dont Know tot de sterkste drie van de wedstrijd behoorde.

Als zijn single You Dont Know een paar jaar later de nummer 1 positie in België bereikt, lijkt het ijs gebroken en kan Milow werken aan zijn groeiende reputatie.

Zijn invloeden haalt Milow uit artiesten als Bruce Springsteen, waar hij met een mix van blues, pop en doordachte teksten goed op aansluit.
Wilt u geen concert van Milow missen, bestel dan snel en makkelijk uw tickets.

Milow