Magic Of Motown
Concerten

Magic Of Motown Tickets

Magic Of Motown TicketAlert

Beste Magic Of Motown fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Magic Of Motown. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Magic Of Motown te missen!

Magic Of Motown heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van Magic Of Motown en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Magic Of Motown Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Magic Of Motown

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Magic of motown was een mooie / fijne ervaring. Er waren alleen maar bekende nummers, echt goed gezongen, mooie kleding !!
    Wij zijn gisteravond naar de Purmereyn geweest, het was een fijne avond met goede muziek, goed gezongen en erg afwisselend. Jackson 5 was ook er verrassend !! Het is aan te bevelen om een avondje naar magic of motown te gaan !!
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Maarssen

    is naar Magic Of Motown geweest op 2 april 2015 in Theater De Purmaryn Purmerend

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Alles was goed geregeld door Topticketshop.
    Alles was goed geregeld door topticketshop !!