Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Limp Bizkit tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Limp Bizkit! Er zijn kaarten beschikbaar voor Limp Bizkit. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Limp Bizkit in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Limp Bizkit.
Limp Bizkit  

Limp Bizkit tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Pinkpop

Landgraaf, Nederland

Vr 17 jun 2022

12:00 uur

Megaland

    
 
Bekijk tickets

Limp Bizkit

Tilburg, Nederland

Za 30 jul 2022

20:00 uur

013

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2022 juni  1 datum(s) gevonden
2022 juli  1 datum(s) gevonden


Limp Bizkit in Tivoli Utrecht

Tickets voor een concert van Limp Bizkit in Tivoli in Utrecht zijn nu te koop bij Rang1tickets. Limp Bizkit is inmiddels een stuk meer volwassen geworden, maar de rebelse aard zijn ze gelukkig nooit kwijtgeraakt. Dat vertaalt zich nog steeds in uitverkochte concerten en Limp Bizkit kaarten die als warme broodjes over de toonbank gaan. Reserveer uw kaarten voor Limp Bizkit in Tivoli Utrecht dus snel online of bel tijdens kantooruren naar 085-7441050 om telefonisch te bestellen.Limp Bizkit Concert

Concerten van Limp Bizkit zijn een ware happening. Fred Durst en zijn mannen geraken meerdere malen tot in de hoogste regionen van de hitlijsten, geen wonder dan ook dat de Limp Bizkit tickets tot op de dag van vandaag gretig aftrek vinden. De ruige muziek en opzwepende teksten tijdens live optredens slaan goed aan bij de jeugd, en het feit dat ex-House of Pain DJ Lethal de platen draait, helpt natuurlijk ook bij het verkopen van Limp Bizkit tickets.

Bekijk hier een video van een concert van Limp Bizkit om alvast in de stemming te komen.Limp Bizkit Band

In de beginjaren speelde de band een harde cover van George Michaels Faith, en stond het in het voorprogramma van onder meer Korn. Dat genereerde aardig wat bekendheid, waardoor steeds meer mensen Limp Bizkit tickets gingen kopen. De echte doorbraak kwam echter pas met het album Significant Other, waar onder meer de hit Nookie op stond. De Limp Bizkit kaarten van de daar bij horende tour waren vrijwel meteen uitverkocht.