Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Lady Gaga tickets

Lady Gaga heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Lady Gaga Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Lady Gaga kaarten beschikbaar zijn.

Lady Gaga 

Lady Gaga TICKET-ALERT

Lady Gaga Ticket-Alert
Andere Lady Gaga fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Vrienden Van Amstel Live Ticket-Alert
Guus Meeuwis Ticket-Alert
Marco Borsato Ticket-Alert
Najib Amhali Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Lady Gaga Ticket-Alert

Lady Gaga

Lady Gaga is een excentrieke zangeres, en heeft inmiddels een toppositie verworden in het internationale muzieklandschap. De Amerikaanse Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter bekend als lady Gaga werd bekend in 2008 door het bekende nummer: Pokerface van het album “the Fame”. Sinds haar doorbraak in 2008 met “Pokerface” zijn de Lady Gaga concerten uitverkocht geweest. Haar albums zijn stuk voor stuk nummer 1 noteringen geweest in Nederland en de rest van de wereld.
Op dit moment heeft Lady Gaga al meerdere albums uitgebracht waaronder: “The Fame Monster”, “The Remix”, “Born this Way” en “Born this Way the remix.
Geen wonder dus dat Lady Gaga tickets niet aan te slepen zijn. Lady Gaga concerten zijn altijd weer een spektakel waar heel Nederland voor in de rij staat. Een live concert van Lady Gaga bijwonen is dan ook een must voor iedere fan.


Lady Gaga Concert

Concerten van Lady Gaga zijn al jaren een begrip wereldwijd. Elk jaar reizen duizenden Lady Gaga fans de wereld over om een concert van Lady Gaga bij te wonen. Het Lady Gaga concert in de Ziggo Dome in Amsterdam is een van de hoogtepunten in de concertreeksen in het gloednieuwe Ziggo Dome. Lady Gaga is dan ook een van de eerste artiesten die een concert in dit gloednieuwe concertgebouw mag geven! Elke keer weer zijn de concerten van Lady Gaga wereldwijd volledig uitverkocht en worden zelfs dikwijls op tv uitgezonden. Wilt u dit jaar niet voor de tv blijven zitten? Ervaar dan deze zomer een uniek concert van Lady Gaga in het Ziggo Dome in Amsterdam. Een concert van Lady Gaga, dat zult u zeker niet snel vergeten!


Lady Gaga in de Ziggo Dome

Lady Gaga in de Ziggo Dome in Amsterdam, Dat wordt een topavond! Op woensdag 24 september 2014 is het dan eindelijk zover! Lady Gaga zal in de Ziggo Dome in Amsterdam optreden als onderdeel van haar tour. De show zal om 19:30 uur beginnen op deze prachtige locatie Na een heerlijke avond vol meezingen en genieten van alle Lady Gaga hits gaan alle fans nog 1 keer uit hun dak op het spetterende einde van het concert van Lady Gaga!! Een concert die haar fans nog lang zullen herinneren!

Adres Ziggo Dome
Arena boulevard 61-75
1101 DL Amsterdam


The Artpop Ball Tour

The Artpop Ball Tour van Lady Gaga is alweer de 4e tour van deze held! De Tour is opgericht om haar album The Artpop Ball te promoten.
Lady gaga gaat wel 110 optredens verzorgen over de hele wereld! Deze tour mag je als echte Lady Gaga fan echt niet missen!
Geniet nu van een stuk tournee van Lady Gaga en bezoek de spetterende show van Lady Gaga in het Ziggo Dome in Amsterdam! Wat een kans! Laat deze vooral niet aan je voorbij gaan en bestel nu snel tickets voor The Artpop Ball tour van Lady Gaga en geniet met volle teugen!
Deze ster van wereldformaat is het dubbel en dwars waard om te bezoeken als ze met haar tour naar Nederland komt! Met Tickets voor deze Show ben je gegarandeerd van een extravagante avond!


Lady Gaga Kaarten Bestellen

Wilt u dit unieke Concert van Lady Gaga in het Ziggo Dome in Amsterdam zelf meemaken? Bestel uw kaarten dan bij Rang1tickets.nl! U kunt de tickets voor het concert van Lady Gaga snel en eenvoudig online bestellen op de website. Indien u uw kaarten voor het megaconcert in het Ziggodome in Amsterdam liever telefonisch reserveert kunt u natuurlijk ook bellen naar het volgende telefoonnummer: 085-7441050. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met het reserveren van kaarten voor de mooiste staanplaatsen of zitplaatsen voor dit prachtige concert van Lady Gaga.

LET OP! Kaarten voor Lady Gaga concerten zijn reuze populair en binnen een mum van tijd uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met het bestellen van uw kaarten!


Bel snel naar onze klantenservice en onze vriendelijke servicemedewerkers zullen u helpen met het bestellen van tickets voor de beste staanplaatsen en zitplaatsen zodat u optimaal kunt genieten van het concert van Lady Gaga in september!