Kees Van Amstel
Cabaret en Theater

Kees Van Amstel Tickets

Kees Van Amstel TicketAlert

Beste Kees Van Amstel fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Kees Van Amstel. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Kees Van Amstel te missen!

Kees Van Amstel heeft geen voorstellingen op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen van Kees Van Amstel en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Kees Van Amstel Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Kees Van Amstel

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Hilarisch
    Een ontzettend geestige voorstelling. Heb van begin tot eind gelachen, sommige stukken waren ronduit hilarisch. Hopelijk krijgt Kees hiermee eindelijk de erkenning die hij zoekt - zie zijn show.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Purmerend

    is naar Kees Van Amstel geweest op 17 maart 2020 in Meervaart Amsterdam

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Professioneel en betrouwbaar - maar zeer duur.
    Ik vond de marge die op de kaarten zat tussen werkelijke kostprijs en jullie verkoopprijs, wel echt schandalig hoog. Dat weerhoudt mij ervan om volgende keer via jullie tickets te kopen. over de afhandeling en informatieverstrekking verder geen klachten.