Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Keane tickets

Keane heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Keane Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Keane kaarten beschikbaar zijn.

Keane 

Keane TICKET-ALERT

Keane Ticket-Alert
Andere Keane fans schreven zich ook in voor:
Alanis Morissette Ticket-Alert
Andre Rieu Ticket-Alert
Vrienden Van Amstel Live Ticket-Alert
Golden Earring Ticket-Alert
3js Ticket-Alert
Kensington Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Keane Ticket-Alert

Concerten Keane


Keane Tickets
De Keane concerten staan bol van het pionospel en wordt ook wel eens gekscherend de ,band zonder gitaren, genoemd. Dat is echter een ware geuzennaam geworden. Hierdoor komen de fans van heinde en verre om een echte Keane show bij te wonen. En we kunnen je vertellen dat dat nooit een tegenvaller kan zijn.

Keane


Dit jaar kwamen de mannen van Keane met het nieuwe album Strangeland. Keane liet met dit meesterwerk zien dat ze een kracht zijn om rekening mee te houden in het hedendaagse poplandschap. De single Silenced by the Night van deze plaat werd een veel gedraaid nummer op de radio. Veel Keane fans zullen dan ook wel in hun handen wrijven dat ze de kans weer eens zien om een live Keane optreden bij te wonen. Geniet tot diep in de nacht van de spectaculaire show en neem na afloop de Night train weer naar huis!

Kaarten Keane bestellen


In 2012 zal er een Keane concert plaatsvinden in de Heineken Music Hall Amsterdam. Een mooi podium voor de Engelse band om weer eens te laten zien wat ze kunnen. Inmiddels gaat de verkoop van Keane kaarten onverminderd hard, dus kijk hierboven welke tickets er nog beschikbaar zijn. Zo verzeker je jezelf van een plaatsje vooraan bij deze pop-rock sensatie!