Justin Hayward
Concerten

Justin Hayward Tickets

 Foto: Mattbuck - Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0)

Justin Hayward TicketAlert

Beste Justin Hayward fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Justin Hayward. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Justin Hayward te missen!

Justin Hayward heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van Justin Hayward en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Justin Hayward Reviews

Op basis van 2 reviews

Dit vinden onze klanten van Justin Hayward

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Oude Glorie vervaagd niet
    Justin Hayward the Voice of the Moody Blues .Deze legende blijft een top muzikant in hart en ziel .Geweldige nummers gebracht met nog steeds dezelfde overgave als jaren en jaren geleden.Geweldig bij stem worden klassiekers als Tuesday Afternoon ,The Actor ,Voices in the Sky en natuurlijk Question en Nights in White Satin gepresenteerd aan een enthousiast publiek.Heerlijk avondje luisteren naar vak mensen(3 geweldige mede muzikanten ) zonder auto tune en andere fratsen in een prachtige zaal met geweldige akoestiek .The Moodies over en uit ?Lang leven Justin Hayward !!
    Geverifieerde aankoop
    Peter versteeg uit Maarssen

    is naar Justin Hayward geweest op 23 september 2019 in Musis Sacrum Arnhem

    Lees wat Peter versteeg schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Peter versteeg over TopTicketshop

    Waar voor je geld
    Waar voor je geld .Nadat je over gaat tot het aanschaffen van tickets kan je precies volgen hoe de status van je tickets is.Geleverd op de aangegeven dag zonder nare verrassingen .Betrouwbaar .
  • Geweldig
    Precies, zoals ik had gehoopt. En het voorprogramma was erg leuk. Een pluim voor de artiest Mike Dawes en natuurlijk ook voor Julian Hayward. Daar was het mij uiteindelijk om te doen
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Hoofddorp

    is naar Justin Hayward geweest op 26 april 2018 in TivoliVredenburg Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    OK