Jim Gaffigan
Cabaret en Theater

Jim Gaffigan Tickets

 Foto: Jim Gaffigan - Bron: Wikipedia (CC BY-SA 1.0) - Fotocredits: Alan Gastelum

Jim Gaffigan TicketAlert

Beste Jim Gaffigan fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Jim Gaffigan. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Jim Gaffigan te missen!

Jim Gaffigan heeft geen voorstellingen op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen van Jim Gaffigan en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Jim Gaffigan Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Jim Gaffigan

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Teleurstelling
    Normaliter zou ik mezelf niet als het type omschrijven die een fan is van iemand. Hierop was Jim Gaffigan echter altijd een uitzondering voor mij. Jaarlijks herhaal ik al zijn specials van oud naar nieuw en kon ook niet wachten om hem nu live te mogen meemaken. Hoewel de show een sterke introductie komiek had, sloeg dit snel om wanneer Jim rond 20:15 op het podium kwam. De onderwerpen van zijn grappen waren alles behalve grappig. Onderwerpen gerecycled van zijn vorige shows, puberhumor zoals een veel te lang stuk over diarree en informatie die alleen voor de shokvalue werd gedeeld, zonder dat er een grap achter zat. Hij stond er zonder energie, struikelde over zijn eigen woorden en de ongemakkelijke stiltes maakten het een waardeloze show. Bijna €50 per kaartje betaald, terwijl hij na 3 kwartier de show al afkapte en het voorbij was. Rond 21:00 liepen we bijna verbaasd naar buiten. We hebben anderhalf uur naar Amsterdam gereden, vrij gevraagd om dit te kunnen meemaken en er maanden naar uit gekeken. Dit alles, om hem 45 minuten te zien optreden. Zie mezelf als iemand die niet snel fan is van iemand en hierop is Jim ook niet meer de uitzondering.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Drachten

    is naar Jim Gaffigan geweest op 15 mei 2023 in Delamar Amsterdam

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Goede communicatie