Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Jeroen Van Der Boom tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Jeroen Van Der Boom! Er zijn kaarten beschikbaar voor Jeroen Van Der Boom. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Jeroen Van Der Boom in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Jeroen Van Der Boom.
Jeroen Van Der Boom  

Jeroen Van Der Boom tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Jeroen Van Der Boom

Uden, Nederland

Do 28 okt 2021

20:15 uur

Theater Markant

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Jeroen van der Boom concert


Jeroen
Zelf beloof de zanger een waar spektakel wanneer hij weer de Heineken Music Hall Amsterdam Staat. Jeroen van der Boom concerten zijn natuurlijk altijd al behoorlijk aan de energieke kant, maar dit keer belooft het multitalent een optreden dat zijn weerga niet kent. Hierbij moet je denken aan gastoptredens van Ben Saunders en niemand minder dan Lange Frans. Verder belooft de zanger nog een aantal verrassingen en nieuwe nummers. Dat neemt niet weg dat er tijdens het concert van Jeroen van der Boom natuurlijk ook tijd zal zijn voor hits als Jij Bent Zo, Een Wereld en Het is Over. Je kunt Jeroen van der Boom zien optreden op:
  • 5 oktober 2012 in de Heineken Music Hall Amsterdam
  • 6 oktober 2012 in de Heineken Music Hall Amsterdam

Jeroen van der Boom


We kennen Jeroen van der Boom natuurlijk allemaal als €€n van de megapopulaire Toppers in Concert leden. Daarnaast komen we hem met grote regelmaat tegen op televisie en de radio. Jeroen van der Boom heeft zijn sporen al lang verdiend in zijn jarenlange carri€re als presentator en muzikant, geen wonder dus dat hem weer is gevraagd de show te stelen in onze hoofdstad.

Kaarten Jeroen van der Boom bestellen


Wil je ook aanwezig zijn bij zo n Jeroen van der Boom concert? Dan kun je het best vandaag nog gaan bestellen! Jeroen van der Boom kaarten gaan namelijk zoals altijd weer razend hard. Wees er als echt fan dus snel bij en geniet van een onvergetelijke avond. Rang1tickets.nl heeft gelukkig altijd de beste Jeroen van der Boom tickets voor u beschikbaar, dus u bestelt veilig en snel de mooiste kaarten op onze website. Kom dansen en meezingen bij €€n van de concerten van Jeroen van der Boom en koop vandaag nog uw kaarten!