Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Jamie Cullum tickets

Jamie Cullum heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Jamie Cullum Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Jamie Cullum kaarten beschikbaar zijn.

Jamie Cullum 

Jamie Cullum TICKET-ALERT

Jamie Cullum Ticket-Alert
Andere Jamie Cullum fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Bert Visscher Ticket-Alert
Celine Dion Ticket-Alert
De Dijk Ticket-Alert
James Blunt Ticket-Alert
Youp Van T Hek Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Jamie Cullum Ticket-Alert

Jamie Cullum

Jamie Cullum is een Britse jazzpianist en -zanger. Hij behoort tot de populairste jazzartiesten aan het begin van de 21e eeuw.

Zelf noemt Jamie Cullum de muziek op zijn nieuwere albums geen pure jazz, maar jazz met een vleugje rock en pop. Een populaire benaming voor deze stijl is jazzpop. Zijn eerste cd Heard it all before wordt over het algemeen wel als 'echte' jazz beschouwd.

Op zijn negentiende, terwijl hij aan de Universiteit van Reading studeerde, bracht Jamie Cullum zijn eerste plaat uit: Jamie Cullum Trio — Heard it all before. Door dit album kwam hij in contact met bassist Geoff Gascoyne en speelde hij op Gascoynes album Songs of the summer.
In 2002 nam Jamie Cullum zijn tweede album Pointless nostalgic op, maar zijn doorbraak naar een groot publiek kwam met Twentysomething in 2003. Op dit album, dubbel-platina in het Verenigd Koninkrijk, speelt hij naast eigen nummers ook covers van Jimi Hendrix (Wind cries Mary), Jeff Buckley (Lover, you should've come over), Radiohead (High And Dry) en Pharrell Williams (Frontin).Video van Jamie Cullum Concert