Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Jamie Cullum tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Jamie Cullum! Er zijn kaarten beschikbaar voor Jamie Cullum. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Jamie Cullum in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Jamie Cullum.
Jamie Cullum  

Jamie Cullum tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Jamie Cullum

Utrecht, Nederland

Ma 25 apr 2022

19:45 uur

Tivolivredenburg

    
 
Bekijk tickets

Jamie Cullum

Baarn, Nederland

Zo 03 jul 2022

16:00 uur

Paleis Soestdijk

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2022 april  1 datum(s) gevonden
2022 juli  1 datum(s) gevonden


Jamie Cullum

Jamie Cullum is een Britse jazzpianist en -zanger. Hij behoort tot de populairste jazzartiesten aan het begin van de 21e eeuw.

Zelf noemt Jamie Cullum de muziek op zijn nieuwere albums geen pure jazz, maar jazz met een vleugje rock en pop. Een populaire benaming voor deze stijl is jazzpop. Zijn eerste cd Heard it all before wordt over het algemeen wel als 'echte' jazz beschouwd.

Op zijn negentiende, terwijl hij aan de Universiteit van Reading studeerde, bracht Jamie Cullum zijn eerste plaat uit: Jamie Cullum Trio — Heard it all before. Door dit album kwam hij in contact met bassist Geoff Gascoyne en speelde hij op Gascoynes album Songs of the summer.
In 2002 nam Jamie Cullum zijn tweede album Pointless nostalgic op, maar zijn doorbraak naar een groot publiek kwam met Twentysomething in 2003. Op dit album, dubbel-platina in het Verenigd Koninkrijk, speelt hij naast eigen nummers ook covers van Jimi Hendrix (Wind cries Mary), Jeff Buckley (Lover, you should've come over), Radiohead (High And Dry) en Pharrell Williams (Frontin).Video van Jamie Cullum Concert