Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

James Blunt tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van James Blunt! Er zijn kaarten beschikbaar voor James Blunt. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van James Blunt in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor James Blunt.
James Blunt  

James Blunt tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

James Blunt

Amsterdam, Nederland

Vr 28 feb 2020

20:00 uur

Afas Live

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


James Blunt

James Blunt is een voormalig Marine officier. Hij was altijd al liedjes aan het spelen maar had nooit verwacht dat hij nu aan de top van de muziekindustrie zou staan. James Blunt geeft op 2 maart 2013 een concert in Amsterdam. Het concert van James Blunt zal plaatsvinden in de Heineken Music Hall. Aanleiding voor het concert van James Blunt is het nieuwe album: Moon Landing. Dit album komt in oktober 2013 uit. James Blunt en zijn band zullen tijdens het concert nieuwe nummers en een variatie van oude nummers spelen.


James Blunt

De Britse Zanger James Blunt werd in 2005 plotseling wereldberoemd met het nummer Youre Beautiful. Sindsdien is James Blunt niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Sinds 2010 speelt James Blunt ook uptempo nummers. Dit bleek een enorm succes. James Blunt is vandaag de dag een ware topartiest van wereldformaat.


James Blunt video

Bekijk hier een video van James Blunt