Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Ilse Delange tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Ilse Delange! Er zijn kaarten beschikbaar voor Ilse Delange. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Ilse Delange in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Ilse Delange.
Ilse Delange  

Ilse Delange tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Ilse Delange

Amsterdam, Nederland

Ma 20 sep 2021

19:30 uur

Paradiso

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2021 juli  2 datum(s) gevonden
2021 augustus  2 datum(s) gevonden
2021 september  4 datum(s) gevonden
2021 oktober  1 datum(s) gevonden


Concerten Ilse DeLange

Ilse
Concerten van Ilse DeLange zijn al sinds het begin van haar carrière drukbezocht. Inmiddels heeft de zangeres op zowat alle festivals mogen optreden. Ook heeft ze 2 grote concerten gegeven in het Gelredome in Arnhem. Ook dit jaar geeft ze weer spetterende optredens voor haar fans. Mogelijkheden genoeg dus om een optreden van Ilse DeLange te zien. De

Ilse DeLange


De eerste single van Ilse DeLange was I m not so tough, en daarmee wist ze meteen een groot publiek aan te spreken. Nadat ze wat kleine tegenslagen te verwerken had gehad, zoals stemproblemen en het aflopen van haar contract met haar platenmaatschappij, kwam ze zangeres sterk terug. Een compleet uitverkochte tour in 2005 liet zien dat Ilse DeLange nergens heen zou gaan. De daarop volgende werken van dit Nederlandse popwonder werden dan ook enthousiast ontvangen en verkochten goed.

Ilse DeLange kaarten bestellen


Wat ook goed blijft verkopen, zijn de Ilse DeLange tickets. De gelauwerde country-meets-rock-en-pop-zangeres sleept prijs na prijs binnen* en haar succes lijkt geen einde te kennen. Zorg dus dat u bij één van haar concerten bent, en bestel vandaag nog uw Ilse DeLange kaarten. Het belooft weer een spectaculaire avond te worden, waarbij hits als Next To Me, So Incredible en Carousel uiteraard voorbij zullen komen. Een Ilse DeLange kaart geeft de houder nu eenmaal recht op een avond vol vermaak van de hoogste plank. Zorg dat u er bij bent!

*Wat denkt u bijvoorbeeld van Beste Song, Beste Live Act en Beste Zangeres?

Ilse DeLange video


Dat wij deze zangeres behoorlijk incredible vinden, mag ondertussen wel duidelijk. Bent u het daar al mee eens, of wilt u het nog eens bevestigd zien voor uzelf? Dan kunt u hieronder kijken en luisteren naar Ilse DeLange met So Incredible.