Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Il Divo tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Il Divo! Er zijn kaarten beschikbaar voor Il Divo. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Il Divo in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Il Divo.
Il Divo  

Il Divo tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Il Divo

Amsterdam, Nederland

Di 22 okt 2019

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Il DivoIl Divo is een internationale vier man sterke zanggroep die onder begeleiding van een symfonisch orkest popliedjes zingt in operastijl. Il Divo bestaande uit: David Miller, tenor, Urs Buhler, tenor, Sebastien Izambard, popzanger en Carlos Marin, bariton is ontstaan uit een idee van Simon Cowell. Na het beluisteren van Con te partiro in de uitvoering van Andrea Bocelli en Sarah Brightman. Vol bewondering van de klassieke muziek en de lyrische stemmen besloot Cowell tot het samenstellen van een internationaal kwartet. De heren van Il Divo komen namelijk uit Spanje, Frankrijk, Verenigde Staten en Zwitserland. Simon Cowell begon een wereldwijde zoektocht en, na 2 jaar, was de groep compleet. Kunt u niet wachten om Il Divo live te horen? Bestel dan snel uw tickets.

Il Divo

Il Divo werd uitgeroepen tot artiest van het decennium tijdens de Classic Brits Awards. Met meer dan 25 miljoen verkochte albums en hun zelf gecreeerde genre classic crossover, is Il Divo de succesvolste muzikale doorbraak van dit millennium. Hun baanbrekende succes bracht een heel nieuw geluid van vocale muziek en de groep ontving meer dan 150 gouden en platina awards in 33 landen. De eerste vier albums Il Divo, Ancora, Siempre en The Promise bereikten internationaal 50 keer de nummer 1 positie.
Tickets voor Il Divo zijn razend populair. Zorg daarom dat je op tijd Il Divo kaarten bestelt.