Huub Stapel
Cabaret en Theater

Huub Stapel Tickets

Huub Stapel is terug in het theater! Na het grote succes met zijn show: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus kon een nieuwe show niet uitblijven! Zijn nieuwe show Het Huwelijk is een grappige voorstelling voor iedereen die getrouwd is, gescheid... Lees meer
 Foto: Receveur.Jacqueline / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)

Huub Stapel
Huub Stapel is terug in het theater! Na het grote succes met zijn show: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus kon een nieuwe show niet uitblijven! Zijn nieuwe show Het Huwelijk is een grappige voorstelling voor iedereen die getrouwd is, gescheiden is, of (nooit) van plan is om te trouwen.
De show van Huub Stapel is een feest van herkenning. Tickets voor Huub Stapel vliegen razendsnel de deur uit. Wacht dus niet te lang, en reserveer de beste Huub Stapel Tickets vandaag nog!
Lees minder

Huub Stapel TicketAlert

Beste Huub Stapel fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Huub Stapel. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Huub Stapel te missen!

Huub Stapel heeft geen voorstellingen op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen van Huub Stapel en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Huub Stapel Reviews

Op basis van 100+ reviews

Dit vinden onze klanten van Huub Stapel

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Geweldig een super avond
    Geverifieerde aankoop
    Mieke KosterCalis

    is naar Huub Stapel geweest op 23 mei 2023 in Schaffelaartheater Barneveld

    Lees wat Mieke Koster-Calis schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Mieke Koster-Calis over TopTicketshop

    Een super avond !!!
  • Erkenning
    Goed
    Geverifieerde aankoop
    G. van Heijst

    is naar Huub Stapel geweest op 19 mei 2023 in Stadstheater Arnhem Arnhem

    Lees wat G. van Heijst schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van G. van Heijst over TopTicketshop

    Goed
  • Goede voorstelling
    Geverifieerde aankoop
    Uke Dekker uit Bilthoven

    is naar Huub Stapel geweest op 16 mei 2023 in De Flint Amersfoort

    Lees wat - Uke Dekker schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van - Uke Dekker over TopTicketshop

    Veel te duur, 2x normale prijs
    Gereserveerde plaatsen niet baast elkaar
    Reactie van Topticketshop: Beste Uke, Bedankt voor het schrijven van een review op onze website. Uw feedback vinden wij erg belangrijk. U helpt ons zo onze dienstverlening te verbeteren en ook helpt u andere consumenten met het maken van een beslissing. Wij hebben uw review gelezen en willen er graag op reageren. Het klopt dat onze tickets soms duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij communiceren het feit dat wij een wederverkoper zijn erg duidelijk op de website. Onder andere met de volgende zin bovenaan de pagina waar de klant op landt: U bezoekt Nederlands meest gewaardeerde wederverkoper van doorverkochte tickets. Prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde. Ook noemen wij de originele waarde bij onze prijs en ook nog eens in de winkelwagen. Het is dus niet te missen. En verder verwijzen wij ook nog door naar het originele verkooppunt. Meer kunnen wij niet doen. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop
  • Goede verteld,goede muzikanten
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem

    is naar Huub Stapel geweest op 30 april 2023 in Schouwburg Kunstmin Dordrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Entreebewijzen stond niet op mijn naam en we hadden andere zitplaatsen
    Reactie van Topticketshop: Beste klant, Bedankt voor het schrijven van een review op onze website. Uw feedback vinden wij erg belangrijk. U helpt ons zo onze dienstverlening te verbeteren en ook helpt u andere consumenten met het maken van een beslissing. Wij hebben uw review gelezen en willen er graag op reageren. Het klopt dat er een andere naam op het ticket staat. Dit komt doordat wij een wederverkoper zijn. Gelukkig heeft dit geen invloed op uw toegang tot het evenement. Wij hopen dat u ondanks de verwarring toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop
  • Goed
    Geverifieerde aankoop
    Toos Voorhout uit Harmelen

    is naar Huub Stapel geweest op 27 november 2023 in Theaterhotel Almelo

    Lees wat Toos Voorhout schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Toos Voorhout over TopTicketshop

    Goed