Herman Van Veen

Herman Van Veen Tickets

De sympathieke Herman van Veen neemt jaren aan ervaring mee naar het podium. Herman weet als geen ander hoe hij een goede show moet neerzetten.
Deze alleskunner is namelijk clown, cabaretier, schrijver, regisseur, musicus, acteur en presentator... Lees meer
 Foto: Herman van Veen (aangepast) – Fotocredits: Pim Ras (Wikimedia Commons)

Herman Van Veen
De sympathieke Herman van Veen neemt jaren aan ervaring mee naar het podium. Herman weet als geen ander hoe hij een goede show moet neerzetten.
Deze alleskunner is namelijk clown, cabaretier, schrijver, regisseur, musicus, acteur en presentator. Geniet van een muzikale avond vol herkenning en verassingen. Een echte aanrader!
Lees minder
FILTEREN
FILTEREN
Datum
Plaats
Locatie
Land
Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Herman Van Veen shows?
Schrijf je in voor het TopTicketshop TICKETALERT. Je krijgt dan automatisch bericht van ons als er meer shows beschikbaar zijn. Zo hoef je nooit meer een show van Herman Van Veen te missen!

Herman Van Veen Reviews

Op basis van 100+ reviews

Dit vinden onze klanten van Herman Van Veen

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Herman van Veen was TOP
    Evenement prima
    Geverifieerde aankoop
    Leny Leek

    is naar Herman Van Veen geweest op 28 februari 2024 in Schouwburg De Kampanje Den Helder

    Lees wat - Leny Leek schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van - Leny Leek over TopTicketshop

    De kaartjes waren veel te duur voor de plaat die wij hadden.
    Ik begrijp dat Toptickets een soort van tussenstation is voor kaarten. Als ik kijk naar het gewone tarief van een kaartje (39 euro) en ik betaalde nu 63 euro en dan hoog achterin waar we de show niet goed konden volgen, dan ben ik van mening dat die 63 euro veel te veel was. Dat maal 3 x is 72 euro. Wij vinden het niet erg om wat meer uit te geven voor een goeie plaats, maar dit was echt te duur voor deze plaatsen. Misschien eens kijken bij zon theater hoe het er uitziet en dat op de site zetten. Want als je het theater niet kent en je leest BALKON RANG 2 RIJ 4 dan lijkt het dat dit een prima plek is. Niet dus. Te hoog en te ver. Heel erg jammer. Als wij dit hadden geweten dan hadden wij dit niet gedaan.
    Reactie van Topticketshop: Beste Leny, Bedankt voor het schrijven van een review op onze website. Uw feedback vinden wij erg belangrijk. U helpt ons zo onze dienstverlening te verbeteren en ook helpt u andere consumenten met het maken van een beslissing. Wij hebben uw review gelezen en willen er graag op reageren. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de geboden plaatsen. Dit is vervelend. Maar helaas gaan wij niet over de zaalindeling. Wij hebben de categorie geleverd die u besteld heeft. Mocht het een mindere plaats zijn in deze categorie dan komt dit doordat de betere plaatsen in deze categorie al verkocht waren aan de klanten voor u. Hier is helaas niks aan te doen. Het klopt dat onze tickets soms duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. De andere naam die op het ticket staat is te verklaren doordat wij een wederverkoper zijn van doorverkochte tickets. Wij hopen dat u ondanks alles toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop
  • Top, zoals Al te ijd
    Ontzettend warm op de balkonplaatsen
    Geverifieerde aankoop
    Susann Mörchel uit TERWOLDE

    is naar Herman Van Veen geweest op 27 februari 2024 in Schouwburg Amphion Doetinchem

    Lees wat Susann Mörchel schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Susann Mörchel over TopTicketshop

    Volgende keer koop ik de tickets direct bij het Amphion, scheelt hoge reserveringskosten
  • Top!
    Boeiend van het begin tot het eind. En muzikaal ook erg sterk.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem

    is naar Herman Van Veen geweest op 27 februari 2024 in Schouwburg De Lawei Drachten

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Teleurstellend
    Ik had via Toptickets gehoopt op een betere plek in de zaal. We zaten nu helemaal achterin op het balkon. Dan hadden wij ze vanuit ons bedrijf ook wel via de Lawei zelf kunnen bestellen. Daar waren ook alleen nog plekken op de achterste rij. Dan waren we in ieder geval goedkoper uit geweest. Dit had totaal geen meerwaarde helaas.
    Reactie van Topticketshop: Beste klant, Bedankt voor het schrijven van een review op onze website. Uw feedback vinden wij erg belangrijk. U helpt ons zo onze dienstverlening te verbeteren en ook helpt u andere consumenten met het maken van een beslissing. Wij hebben uw review gelezen en willen er graag op reageren. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de geboden plaatsen. Dit is vervelend. Maar helaas gaan wij niet over de zaalindeling. Wij hebben de categorie geleverd die u besteld heeft. Mocht het een mindere plaats zijn in deze categorie dan komt dit doordat de betere plaatsen in deze categorie al verkocht waren aan de klanten voor u. Hier is helaas niks aan te doen. Het klopt dat onze tickets soms duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. De andere naam die op het ticket staat is te verklaren doordat wij een wederverkoper zijn van doorverkochte tickets. Wij hopen dat u ondanks alles toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop
  • Super
    Genoten
    Geverifieerde aankoop
    Sandra Wit

    is naar Herman Van Veen geweest op 27 februari 2024 in Schouwburg De Lawei Drachten

    Lees wat Sandra Wit schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Sandra Wit over TopTicketshop

    .
  • Heerlijke avond, heerlijke artiest.
    Geverifieerde aankoop
    Jos Spee

    is naar Herman Van Veen geweest op 20 februari 2024 in Theater Castellum Alphen aan den Rijn

    Lees wat Jos Spee schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Jos Spee over TopTicketshop

    Duur maar top