Guus Meeuwis

Guus Meeuwis Tickets

De sympathieke Guus Meeuwis behoort tot de top van de populairste Nederlandse solo-artiesten. De Brabander luidt traditiegetrouw de zomer in met zijn Groots met een zachte G concertreeks.
Guus heeft enorm veel hits op zijn naam staan, en weet te... Lees meer
 Foto: Geupload door gebruiker

Guus Meeuwis
De sympathieke Guus Meeuwis behoort tot de top van de populairste Nederlandse solo-artiesten. De Brabander luidt traditiegetrouw de zomer in met zijn Groots met een zachte G concertreeks.
Guus heeft enorm veel hits op zijn naam staan, en weet telkens weer een geweldige show neer te zetten. Geniet van een heerlijke avond uit met echte Brabantse gezelligheid.
Lees minder
Altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe Guus Meeuwis shows?
Schrijf je in voor het TopTicketshop TICKETALERT. Je krijgt dan automatisch bericht van ons als er meer shows beschikbaar zijn. Zo hoef je nooit meer een show van Guus Meeuwis te missen!

Guus Meeuwis Reviews

Op basis van 100+ reviews

Dit vinden onze klanten van Guus Meeuwis

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Was leuk
    Hw4 was leuk maar ook lauwtjes doordat iedereen zat
    Geverifieerde aankoop
    Machteld De Raad

    is naar Guus Meeuwis geweest op 9 december 2023 in Stadsschouwburg Utrecht

    Lees wat Machteld De Raad schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Machteld De Raad over TopTicketshop

    Oke
  • Saai.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem

    is naar Guus Meeuwis geweest op 8 december 2023 in Stadsschouwburg Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Prima
  • Gezellige goed georganiseerd concert met mooie aankleding.
    We hebben het erg leuk gehad. Alleen was de parkeergarage slecht bereikbaar.
    Geverifieerde aankoop
    Nathalie Hageman

    is naar Guus Meeuwis geweest op 6 december 2023 in Wilminktheater Enschede

    Lees wat Nathalie Hageman schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Nathalie Hageman over TopTicketshop

    Prima ervaring
    Prima geregeld
  • Het was een geweldige avond om niet te vergeten
    Geverifieerde aankoop
    Gerda De vries uit Coevorden

    is naar Guus Meeuwis geweest op 4 december 2023 in Wilminktheater Enschede

    Lees wat - Gerda De vries schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van - Gerda De vries over TopTicketshop

    Was goed geregeld tickets op tijd binnen.
  • Muzikale omlijsting was goed.
    Guus was moeilijk te verstaan op rij 16. Ik had de indruk dat jij iets schor was. Maar de muziek was er hard waardoor zijn stem naar de achtergrond ging. Erg jammer.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Houten

    is naar Guus Meeuwis geweest op 30 november 2023 in Stadsschouwburg Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Prima



Kaarten Guus Meeuwis concert

Op zoek naar kaarten voor het Guus Meeuwis concert? Zoek dan niet verder! Het Guus Meeuwis concert vindt plaats op verschillende data en op verschillende locaties. Van Eindhoven tot Utrecht en van Breda tot Heerlen. Er zijn zowel kaarten voor Guus Meeuwis concerten in 2023 als in 2024 die je bij kan wonen. Welke data past het jou beste? Bekijk het op deze pagina.

Het verhaal achter Guus Meeuwis

Kaarten voor het Guus Meeuwis concert zijn erg populair, maar wie is Guus Meeuwis precies en hoe is hij zo'n succes geworden? Guus Meeuwis is bekend geworden door het nummer 'het is een nacht'. Zijn doorbraak heeft hij te danken aan dit nummer, dit werd namelijk een enorm succes. Dit nummer werd uitgebracht door de band waar hij vroeger in zat, Vagant. Hier was hij de leadzanger. Dit succes is ontstaan in 1995 en daarna begon Guus Meeuwis een solocarriere. Hij bracht verschillende albums uit, waarvan vele grote hits voortkwamen. Hij staat bekend om zijn aanstekelijke, feelgood muziek met invloeden van pop, rock en folk. Zijn nummers bevatten vaak teksten die gaan over het genieten van het leven, vriendschap en liefde. Hier kun je tijdens een Guus Meeuwis concert helemaal van genieten.

Guus Meeuwis concert 2024

Guus Meeuwis is ook bekend om zijn liveoptredens. Hij geeft regelmatig concerten in Nederland, waaronder zijn jaarlijkse 'Groots met een zachte G' concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Deze concerten zijn erg populair en trekken tienduizenden mensen aan. Naast zijn muzikale carrière heeft Guus Meeuwis ook geacteerd in films en televisieshows. Hij is een bekend gezicht in Nederland en geniet nog steeds van de grote populariteit als zanger en entertainer. Dus ben jij op zoek naar kaarten voor het Guus Meeuwis concert in 2024? Koop ze dan nu!

Waarom tickets kopen voor Guus Meeuwis concert?

Iedereen in Nederland kent Guus Meeuwis wel, misschien houdt niet iedereen van zijn muziek, maar een echte BN'er is hij wel. De reden waarom je nu tickets moet kopen voor het concert van Guus Meeuwis? Ten eerste om de muziek en het entertainment. Het Guus Meeuwis concert staat bekend om de aanstekelijke en vrolijke muziek. Je kan gemakkelijk meezingen met de nummers en vaak hebben ze een positieve boodschap. Dat maakt een Guus Meeuwis concert extra gezellig. Ook daarom zou je kaarten moeten kopen. De concerten zijn namelijk altijd heel gezellig en hebben een feestelijke sfeer. Vaak gaan mensen met vrienden of familie naar het concert en maken er een leuke dag van. Verder zijn alle concerten van Guus Meeuwis natuurlijk live, je beleeft daarom een gehele unieke live-ervaring. Je ziet de artiest rechtstreeks op het podium optreden en je voelt de interactie tussen het publiek en de artiest, in dit geval Guus Meeuwis. Toch weer een hele andere ervaring dan wanneer je het Guus Meeuwis concert beleeft door het op tv te kijken.

Kaarten voor Guus Meeuwis concert koop je bij Topticketshop.nl

We hebben allerlei redenen gegeven waarom je kaarten voor het concert van Guus Meeuwis moet kopen, maar waar koop je deze? Natuurlijk bij Topticketshop.nl. Bij ons sta je niet in lange wachtrijen bij het kopen van je kaarten. Als je kaarten hebt gekocht, ontvang je deze altijd ruim op tijd in je mailbox. Het komt vaak voor de mensen achter het net vissen bij concerten van Guus Meeuwis, omdat het zo populair is. Bij ons heb je nog de kans op aan kaarten te komen. Profiteer bij ons van de beste service en de goedkoopste tickets. Van tickets voor musicals tot concerten en van entertainment shows tot festivals. Bij Topticketshop.nl vind je alles. Naast het kaarten voor het Guus Meeuwis concert, kun je bij Topticketshop.nl ook terecht voor kaarten voor Vrienden van Amstel LIVE, Soldaat van Oranje en Cirque du Soleil.