Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Ladies Of Soul tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Ladies Of Soul! Er zijn kaarten beschikbaar voor Ladies Of Soul. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Ladies Of Soul in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Ladies Of Soul.
Ladies Of Soul 

Ladies Of Soul tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Ladies Of Soul

Amsterdam, Nederland

Vr 29 okt 2021

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets

Ladies Of Soul

Amsterdam, Nederland

Za 30 okt 2021

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2021 oktober  2 datum(s) gevonden


Ladies of Soul Concert

Het Ladies of Soul concert wordt een groot succes met de Nederlandse Topzangeressen: Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer. Tijdens het concert zullen deze vijf topartiesten solo en met elkaar een avondvullende show neerzetten voor de echte soulfan! Tijdens het concert zijn de beste soulklassiekers uit de geschiedenis te horen. Het Ladies of Soul concert staat garant voor een muzikale belevenis voor jong en oud.

Bestel Ladies of Soul Kaarten

Kaarten voor het Ladies of Soul concert in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn nu online beschikbaar. Wacht niet te lang met het bestellen van tickets voor Ladies of Soul in de Ziggo Dome. Bestel uw kaarten nu snel en eenvoudig online en geniet van een avond vol Soul!