Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Glennis Grace tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Glennis Grace! Er zijn kaarten beschikbaar voor Glennis Grace. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Glennis Grace in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Glennis Grace.
Glennis Grace  

Glennis Grace tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Glennis Grace

Den Haag, Nederland

Za 23 apr 2022

19:30 uur

Paard Van Troje

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Concerten Glennis Grace


Glennis
De concerten van Glennis Grace staan bekend om de intimiteit en gevoeligheid waarmee ze haar teksten weet te brengen. Zowel in het Engels als het Nederlands gaat het haar fantastisch af, zoals in 2011 ook bleek toen ze een uitverkochte reeks One Night Only concerten gaf. Glennis Grace was klaar voor eigen concerten, dus dit jaar vult ze geheel op eigen kracht de Heineken Music Hall en meer theaters in heel Nederland. Tickets voor het Glennis Grace concert zijn vanaf nu te bestellen!

Glennis Grace


Al vanaf zeer jonge leeftijd was duidelijk dat Glennis Grace optredens ooit een echte bezienswaardigheid zou worden. Nog voor half jaren negentig stond de toen elfjarige Glennis Grace namelijk al in de Mega Top 50 met het nummer I m Gonna Be Strong. Glennis liet gedurende de jaren steeds meer van zichzelf zien en in 2011 en 2012 stond ze zelfs als gastartiest te stralen tijdens de Toppers in Concert reeks. Sinds dat moment zijn tickets voor Glennis Grace k

Glennis Grace kaarten bestellen


Kaarten voor Glennis Gace in de Heineken Music Hall of andere theaters kunt u hier gemakkelijk en snel bestellen. Bovenaan deze pagina ziet u direct voor welke datums en locaties er nog Glennis Grace tickets te bestellen zijn. Daarnaast kunt u zich altijd inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u het direct te horen krijgt wanneer er nieuwe Glennis Grace concertkaarten te koop zijn. Gelukkig zijn er bij Rang1tickets.nl eigenlijk altijd nog wel tickets te krijgen. Maar wees er wel snel bij, want de kaartjes vliegen als warme broodjes over de toonbank!