Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Glennis Grace tickets

Glennis Grace heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Glennis Grace Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Glennis Grace kaarten beschikbaar zijn.

Glennis Grace 

Glennis Grace TICKET-ALERT

Glennis Grace Ticket-Alert
Andere Glennis Grace fans schreven zich ook in voor:
Alain Clark Ticket-Alert
Andre Rieu Ticket-Alert
Golden Earring Ticket-Alert
Ilse Delange Ticket-Alert
Derek Ogilvie Ticket-Alert
Ruth Jacott Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Glennis Grace Ticket-Alert

Concerten Glennis Grace


Glennis
De concerten van Glennis Grace staan bekend om de intimiteit en gevoeligheid waarmee ze haar teksten weet te brengen. Zowel in het Engels als het Nederlands gaat het haar fantastisch af, zoals in 2011 ook bleek toen ze een uitverkochte reeks One Night Only concerten gaf. Glennis Grace was klaar voor eigen concerten, dus dit jaar vult ze geheel op eigen kracht de Heineken Music Hall en meer theaters in heel Nederland. Tickets voor het Glennis Grace concert zijn vanaf nu te bestellen!

Glennis Grace


Al vanaf zeer jonge leeftijd was duidelijk dat Glennis Grace optredens ooit een echte bezienswaardigheid zou worden. Nog voor half jaren negentig stond de toen elfjarige Glennis Grace namelijk al in de Mega Top 50 met het nummer I m Gonna Be Strong. Glennis liet gedurende de jaren steeds meer van zichzelf zien en in 2011 en 2012 stond ze zelfs als gastartiest te stralen tijdens de Toppers in Concert reeks. Sinds dat moment zijn tickets voor Glennis Grace k

Glennis Grace kaarten bestellen


Kaarten voor Glennis Gace in de Heineken Music Hall of andere theaters kunt u hier gemakkelijk en snel bestellen. Bovenaan deze pagina ziet u direct voor welke datums en locaties er nog Glennis Grace tickets te bestellen zijn. Daarnaast kunt u zich altijd inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u het direct te horen krijgt wanneer er nieuwe Glennis Grace concertkaarten te koop zijn. Gelukkig zijn er bij Rang1tickets.nl eigenlijk altijd nog wel tickets te krijgen. Maar wees er wel snel bij, want de kaartjes vliegen als warme broodjes over de toonbank!