George Van Houts
Cabaret en Theater

George Van Houts Tickets

George Van Houts TicketAlert

Beste George Van Houts fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor George Van Houts. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van George Van Houts te missen!

George Van Houts heeft geen voorstellingen op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe voorstellingen van George Van Houts en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

George Van Houts Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van George Van Houts

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Super goed geinformeerde George van Houts
    Zeer de moeite waard om naar te luisteren waarna het je ogen opent voor wat er heden ten dage allemaal speelt en hoe we van alle kanten worden belazerd. We laten ons met zn allen veel te veel leiden door de machthebbers en alleen van onderaf, wij dus, is een oplossing mogelijk.
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Bunnik

    is naar George Van Houts geweest op 3 mei 2017 in Cultuurcentrum Griffioen Amsterdam

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Prima
    Op enkele kleine dingen na een prima organisatie. Die enkele kleine dingen waren:- als je hebt besteld weet je niet wanneer je de tickets krijgt. Altijd handig om te weten, temeer daar je dan ook 100 zeker bent van je plaats.- in de begeleidende mail staat wat onduidelijk of je nou wel of niet vaste plaatsen krijgt. Er staat dat je moet kontroleren of je plaats erop staat, indien van toepassing....als je dus niet weet of er vaste plaatsen zijn moet je er toch over bellen.