Gabriel Rios
Concerten

Gabriel Rios Tickets

Gabriel Rios TicketAlert

Beste Gabriel Rios fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Gabriel Rios. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Gabriel Rios te missen!

Gabriel Rios heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van Gabriel Rios en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Gabriel Rios Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Gabriel Rios

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Gabriel Rios is een grandioos en geniaal muziektalent die keer op keer, solo in trio of met orkest, mijn ziel weet te beroeren tot tranen van geluk toe, welke geen andere artiest of band ooit eerder is gelukt.
    Weergaloze Gabriel met aanstekelijk enthousiast en gevarieerd orkest The Colorist was een bijzondere ervaring op een relaxte locatie, met dansvloer en photobooth ervaring na afloop- perfecte avond uit!
    Geverifieerde aankoop
    Anoniem uit Amsterdam

    is naar Gabriel Rios geweest op 27 januari 2020 in TivoliVredenburg Utrecht

    Lees wat Anoniem schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Anoniem over TopTicketshop

    Top