Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Fink tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Fink! Er zijn kaarten beschikbaar voor Fink. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Fink in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Fink.
Fink 

Fink tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Fink

Nijmegen, Nederland

Ma 28 maa 2022

20:15 uur

Doornroosje

    
 
Bekijk tickets

Fink

Zwolle, Nederland

Di 29 maa 2022

20:00 uur

Hedon

    
 
Bekijk tickets

Fink

Utrecht, Nederland

Vr 01 apr 2022

19:45 uur

Tivolivredenburg

    
 
Bekijk tickets

Fink

Amsterdam, Nederland

Za 02 apr 2022

20:30 uur

Paradiso

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2022 maart  2 datum(s) gevonden
2022 april  2 datum(s) gevonden


Fink Tickets


De Britse Fin Greenall, beter bekend als Fink komt voor een optreden naar Nederland. Als echte Fink-fan mag u dit natuurlijk niet missen. Dus wees er snel bij en koop uw tickets. Fink begonnen als dj, timmert nu als singer-songwriter aan de weg. Altijd al naar een concert van Fink gewild? Dit is uw kans om alle nummers live mee te zingen en te genieten van de prachtige songteksten, koop uw kaarten voordat het concert is uitverkocht.

Fink


Begonnen als dj brengt Fink in 1995 zijn eerste album uit. Dit album met techno-muziek valt posistief op bij de platenmaatschappij. Altijd al een concert van Fink willen meemaken? Bij Rang1tickets bent u aan het juiste adres voor de beste Fink tickets. In 2006 gooit Fink het roer om, dit leidt tot het album Biscuits for Breakfast. Daarna volgen de albums Distance and Time, Sort of Revolutioen en met zijn meest recente album Perfect Darkness is de transformatie tot singer-songwriter compleet. De concerten van Fink zijn razend populair en het verbaast daarom ook niemand dat deze snel zijn uitverkocht. Wees er dus snel bij en koop uw tickets bij Rang1tickets. Niet alleen zijn stem is van buitengewone klasse, alle details kloppen. Als echt Fink fan mag u geen optreden missen, bestel dus uw tickets om er zeker van te zijn dat u erbij bent.

Fink Tickets