Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Fink tickets

Fink heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Fink Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Fink kaarten beschikbaar zijn.

Fink 

Fink TICKET-ALERT

Fink Ticket-Alert
Andere Fink fans schreven zich ook in voor:
Fish Ticket-Alert
Sanne Wallis De Vries Ticket-Alert
Herman Van Veen Ticket-Alert
Soldaat Van Oranje Ticket-Alert
Feuerengel Ticket-Alert
Fresku Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Fink Ticket-Alert

Fink Tickets


De Britse Fin Greenall, beter bekend als Fink komt voor een optreden naar Nederland. Als echte Fink-fan mag u dit natuurlijk niet missen. Dus wees er snel bij en koop uw tickets. Fink begonnen als dj, timmert nu als singer-songwriter aan de weg. Altijd al naar een concert van Fink gewild? Dit is uw kans om alle nummers live mee te zingen en te genieten van de prachtige songteksten, koop uw kaarten voordat het concert is uitverkocht.

Fink


Begonnen als dj brengt Fink in 1995 zijn eerste album uit. Dit album met techno-muziek valt posistief op bij de platenmaatschappij. Altijd al een concert van Fink willen meemaken? Bij Rang1tickets bent u aan het juiste adres voor de beste Fink tickets. In 2006 gooit Fink het roer om, dit leidt tot het album Biscuits for Breakfast. Daarna volgen de albums Distance and Time, Sort of Revolutioen en met zijn meest recente album Perfect Darkness is de transformatie tot singer-songwriter compleet. De concerten van Fink zijn razend populair en het verbaast daarom ook niemand dat deze snel zijn uitverkocht. Wees er dus snel bij en koop uw tickets bij Rang1tickets. Niet alleen zijn stem is van buitengewone klasse, alle details kloppen. Als echt Fink fan mag u geen optreden missen, bestel dus uw tickets om er zeker van te zijn dat u erbij bent.

Fink Tickets