Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Elton John tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Elton John! Er zijn kaarten beschikbaar voor Elton John. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Elton John in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Elton John.
Elton John  

Elton John tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Elton John

Arnhem, Nederland

Do 09 jun 2022

20:00 uur

Gelredome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Elton John ticketsAL meer dan veertig jaar is de tot sir benoemde muzikant een graag geziene persoon in het vak, geen wonder gezien de flairvolle podiumprestaties die hij altijd weer tentoonspreidt tijdens de fantastische Elton John concerten. Uiteraard heeft ook deze gigant wat minder groot moeten beginnen, en wel als oprichter van Bluesology, een R&B begeleidingsgroep. Toch speelde hij ook toen (halverwege de jaren zestig) al voor grootheden als The Isley Brothers en Patti LaBelle. Later in dat decennium nam de zanger, componist en muzikant dan eindelijk zijn alter ego Elton John aan.


Kaarten Elton JohnElton
Inmiddels zijn we wat jaren verder en heeft de carri€re van ons aller Elton een ware vogelvlucht gemaakt. Hij mag zich de trotse eigenaar noemen van onder meer €€n Tony, €€n Academy en zes (!) Grammy Awards. Daarnaast sleepte hij nog eens een Golden Globe in de wacht en is hij in de lijst van grootste artiesten aller tijden nummer 49 volgens Rolling Stone magazine. Een ander hoogtepunt was het Elton John concert op het jubileum van de Britse koningin Elizabeth II.


Tickets Elton John bestellenGelukkig zijn er eindelijk weer Elton John tickets te koop voor een Nederlands concert. Wees er bij en bestel vandaag nog je kaarten voor Elton John! Zo weet je zeker dat je kunt genieten van wereldhits als Candle in the Wind, Don t Go Breaking My Heart en Don t Let the Sun Go Down on Me (Met George Michael).