Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Edwin Evers Band tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Edwin Evers Band! Er zijn kaarten beschikbaar voor Edwin Evers Band. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Edwin Evers Band in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Edwin Evers Band.
Edwin Evers Band  

Edwin Evers Band tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Edwin Evers Band

Haarlem, Nederland

Za 06 nov 2021

20:30 uur

Patronaat

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


Kies Maand:

2021 oktober  7 datum(s) gevonden
2021 november  1 datum(s) gevonden


Edwin Evers Band Concerten


Edwin
Het is in sommige organisaties werkelijk waar het gesprek bij de koffieautomaat: De concerten van de Edwin Evers Band. Men geniet niet enkel van zijn stem op de radio, ook in live optredens is de beste man tegenwoordig te bewonderen als drummer van de Edwin Evers Band. Hiermee staat hij al negen jaar op de planken.

Edwin Evers Band


Het is misschien wel de allerbekendste DJ van de Nederlandse radio: Edwin Evers. Toch is deze man van meerdere markten thuis, zo is hij een begenadigd drummer en zien we hem met enige regelmaat langskomen op de beeldbuis. Een divers talent kunnen we wel stellen. Samen met de beste muzikanten van Nederland vormt hij namelijk de Edwin Evers Band. Daarnaast maakte hij onder meer furore bij het hitprogramma Ik Hou van Holland en nam hij het duet Wil je niet nog 1 nacht uit met Glennis Grace

Edwin Evers Band Kaarten bestellen


Het bestellen van Edwin Evers Band kaarten was gelukkig nog nooit zo makkelijk. Ondanks de grote vraag en de dringende fans, heeft Rang1tickets voor u de beste tickets apart gehouden. Hierboven kijkt u eenvoudigweg voor welke datums er nog Edwin Evers Band kaarten beschikbaar zijn, vervolgens bestelt u ze veilig en snel. Op deze manier weet u zeker dat u ook kunt genieten van één van de Edwin Evers Band concerten!