Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Editors tickets

Editors heeft geen concert op dit moment.

TIP! Schrijf je hieronder in op de Editors Ticket-Alert en ontvang direct een email van ons zodra er weer Editors kaarten beschikbaar zijn.

Editors 

Editors TICKET-ALERT

Editors Ticket-Alert
Andere Editors fans schreven zich ook in voor:
Andre Rieu Ticket-Alert
Armin Van Buuren Ticket-Alert
De Dijk Ticket-Alert
Vrienden Van Amstel Live Ticket-Alert
Toppers In Concert Ticket-Alert
Elbow Ticket-Alert
Vul je e-mailadres in en ontvang de Editors Ticket-Alert

Editors in Gashouder Amsterdam

In 2009 werd het album ‘In this light and on this evening’ uitgebracht. Dit album was echter al voor zijn offici€le releasedatum gelekt op internet en werd massaal gedownload. Op dit derde album is een nieuwe sound van Editors te horen. Ze hebben hun kenmerkende gitaargeluid verwisselt voor synthesizers. De diepe stem van zanger Tom Smith is nog steeds kenmerkend voor Editors.


Belangrijke Editors Concert Informatie

De concerten van Editors zijn werkelijk razend populair in Nederland. De leden van Editors maken er altijd een spetterende show van!
Het is voor de echte Editors fan een geweldige ervaring om een optreden van Editors mee te maken. Het is dan ook belangrijk dat de echte Editors fan ervoor zorgt dat de tickets voor de show van Editors snel online worden besteld.

Geniet van een Editors Live Optreden

Editors is een wereldberoemde en geweldige band. De live optredens van Editors zijn razend populair. Het is dan ook geen wonder dat kaarten voor het concert van Editors zo snel zijn uitverkocht. Wilt u toch kaarten bestellen voor het concert van Editors ? Gelukkig heeft Rang1tickets nog tickets beschikbaar zodat u van de Show van Editors in Gashouder in Amsterdam kunt genieten. Zing mee met de vele hits en geniet van de energie die de bandleden van Editors uitstralen tijdens concerten. Dat kan allemaal, U kunt uw kaarten voor het live optreden van Editors nu nog eenvoudig online of telefonisch bestellen. LET OP! Wacht niet te lang met het bestellen van uw tickets voor het concert van Editors !

Informatie Editors tickets

Editors is een bekende Britse indierockband. De band bestaat uit Tom Smith (zang/gitaar), Russell Leetch (basgitaar) en Ed Lay (drums). Het debuutalbum van de Etiors heet The Back Room. De bekendste single heet Munich en werd in 2005 uitgebracht. Deze single werd genomineerd voor een Mercury Music Prize.
Het vervolgalbum, An End Has a Startkwam inb 2007 uit met de hitsingle The Racing Rats. Editors maakte 16 april 2012 bekend dat Chris Urbanowicz uit de band zou stappen.