Donnie
Concerten

Donnie Tickets

 Foto: Donnie - Credits: Leipe Dennis - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Donnie TicketAlert

Beste Donnie fan,

Op dit moment hebben wij helaas geen kaarten beschikbaar voor Donnie. Meld u aan voor de TopTicketshop TICKETALERT. U ontvangt dan automatisch een bericht van ons als er weer tickets beschikbaar zijn. Zo hoeft u nooit meer een show van Donnie te missen!

Donnie heeft geen concerten op dit moment. Blijf op de hoogte van nieuwe concerten van Donnie en meld je aan op onze nieuwsbrief. Zo wordt u ook op de hoogte gehouden van andere leuke concerten en evenementen.

Donnie Reviews

Op basis van 1 reviews

Dit vinden onze klanten van Donnie

Topticketshop verzamelt reviews van echte klanten. Het is niet mogelijk om een review achter te laten als je geen tickets hebt aangeschaft bij Topticketshop. Reviews met grof taalgebruik en/of onwaarheden worden niet geplaatst. Het kan enkele weken duren voordat een review wordt geplaatst.

  • Alleen maar genoten lieve mensies
    Toppie, als ik zeg Kibbe zeggen jullie Ling. KIBBE!
    Geverifieerde aankoop
    Shawn Resodikromo

    is naar Donnie geweest op 25 september 2023 in AFAS Live Amsterdam

    Lees wat Shawn Resodikromo schreef over TopTicketshop

    Beoordeling van Shawn Resodikromo over TopTicketshop

    Duur
    Lullig dat je een kaartje krijg van een ander met de helft van de prijs. Beetje jammer
    Reactie van Topticketshop: Beste Shawn, Bedankt voor het schrijven van een review op onze website. Uw feedback vinden wij erg belangrijk. U helpt ons zo onze dienstverlening te verbeteren en ook helpt u andere consumenten met het maken van een beslissing. Wij hebben uw review gelezen en willen er graag op reageren. Het klopt dat onze tickets soms duurder zijn dan bij het originele punt. Wij maken gebruik van dynamic pricing op basis van vraag en aanbod zoals ook normaal is in de vliegindustrie. Ook ticketmaster maakt hier gebruik van bij haar platinum tickets. Wij communiceren het feit dat wij een wederverkoper zijn erg duidelijk op de website. Onder andere met de volgende zin bovenaan de pagina waar de klant op landt: U bezoekt Nederlands meest gewaardeerde wederverkoper van doorverkochte tickets. Prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde. Ook noemen wij de originele waarde bij onze prijs en ook nog eens in de winkelwagen. Het is dus niet te missen. En verder verwijzen wij ook nog door naar het originele verkooppunt. Meer kunnen wij niet doen. Wij hopen dat u ondanks de hogere prijs toch een fantastische avond heeft gehad. Met vriendelijke groeten, Joost Topticketshop