Rang1tickets is wederverkoper van tickets. Onze prijzen kunnen hoger of lager zijn dan de afgedrukte waarde.

Doe Maar tickets

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van Doe Maar! Er zijn kaarten beschikbaar voor Doe Maar. Op deze pagina kunt u kaarten bestellen van Doe Maar in Nederland. Rang1tickets.nl heeft altijd de beste tickets voor u beschikbaar. Door gelijk te bestellen bent u bijtijds verzekerd van uw kaartjes voor Doe Maar.
Doe Maar  

Symphonica In Rosso tickets Nederland

 EvenementDatumLocatieTickets

Symphonica In Rosso

Amsterdam, Nederland

Wo 14 dec 2022

20:00 uur

Ziggo Dome

    
 
Bekijk tickets
  Niet beschikbaar  
  Beperkt Beschikbaar  
  Beschikbaar  


De Concerten van Symphonica in Rosso zijn al jaren een begrip in het land.
Elk jaar reizen duizenden Symphonica in Rosso fans het land door om een concert van Symphonica in Rosso bij te wonen.

Symphonica in Rosso met Doe Maar Concerten

Het unieke en populaire optreden van Doe Maar tijdens Symphonica in Rosso zal op de volgende data plaatsvinden:
  • Zaterdag 13 oktober 2012 om 20:00 uur in het Gelredome in Arnhem
  • Woensdag 17 oktober 2012 om 20:00 uur in het Gelredome in Arnhem
  • Vrijdag 19 oktober 2012 om 20:00 uur in het Gelredome in Arnhem
  • Zaterdag 20 oktober 2012 om 20:00 uur uur in het Gelredome in Arnhem
Het concert in het het Gelredome in Arnhem is een van de hoogtepunten in de concertreeksen in het Gelredome in Arnhem!
Elke keer weer zijn de concerten van Doe Maar volledig uitverkocht en worden zelfs dikwijls op tv uitgezonden. Wilt u dit jaar niet voor de tv blijven zitten? Ervaar dan deze zomer een uniek concert van Doe Maar met Symphonica in Rosso in het Gelredome in Arnhem.
Een concert Doe Maar met Symphonica in Rosso, dat zult u zeker niet snel vergeten!

Informatie over Doe Maar met Symphonica in Rosso in het Gelredome in Arnhem.

Doe Maar met Symphonica in Rosso in het Gelredome in Arnhem, Dat wordt een geweldige avond uit!
In oktober is het dan eindelijk zover! Doe Maar zal als hoofdact in het Gelredome in Arnhem optreden als onderdeel van van het Symphonica in Rosso concert. De show zal om 20.00 uur beginnen op deze prachtige locatie
Na een heerlijke avond vol meezingen en genieten van alle Doe Maar tophits gaan alle fans nog 1 keer uit hun dak op het spetterende einde van het concert Doe Maar in Symphonica in Rosso!! Een concert die haar fans nog lang zullen herinneren!
Adres Gelredome
Batavierenweg 25
6841 HN Arnhem

Informatie Doe Maar

Doe Maar kaarten gaan altijd als een trein.
wonder dus dat Doe Maar tickets niet aan te slepen zijn Doe Maar concerten zijn altijd weer een spektakel waar heel Nederland voor in de rij staat. Een live concert van Doe Maar bijwonen is dan ook een must voor Doeiedere fan. Bestel Doe Maar kaarten dus vandaag nog, dan bent u verzekerd van de beste plaatsen voor de 2012 Doe Maar met Symphonica in Rosso concertreeks.
Dat Doe Maar optredens zeer succesvol zijn mag uit bovenstaand verhaal wel duidelijk zijn. Doe Maar concerten zijn altijd populair geweest en Doe Maar concertkaarten zijn zeer gewild.
Immers hebben Doe Maar fans de garantie dat concerten altijd spectaculair zijn en groots van opzet.
Niemand zal teleurgesteld zijn na het zien van een bruisend optreden van deze grote band. Doe Maar kaarten bestellen kunt u eenvoudig, veilig en snel doen bij Rang1Tickets.nl.

Symphonica in Rosso Concerten

In 2006 vond de eerste editie van het inmiddels zeer succesvolle en bekende Symphonica in Rosso plaats. Marco Borsato kreeg het toen voor elkaar om maar liefst tien (10!) avonden op rij het Gelredome in Arhnem helemaal uit te verkopen.
In totaal hebben ruim 300.000 mensen deze eerste editie meegemaakt. Het jaar daarop, in 2007, was het Paul de Leeuw die wederom voor een weergaloos succes zorgde, ook hij zorgde voor een uitverkocht Gelredome, maar liefst 5 avonden op rij was het hele stadion uitverkocht.
In 2008 werd er wederom een editie gehouden van Symphonica in Rosso, Symphonicadit keer was de eer aan Lionel Richie die vier dagen op rij een geweldige show wist neer te zetten.
Gedurende alledrie de jaren waren er steeds ook verschillende gastoptredens en duetten met grote namen als Andrea Bocelli, Ilse de Lange, Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en Alain Clark.
In 2009 verzorgde Diana Ross symphonica en in 2010 zal Sting het gelredome op haar grondvesten doen schudden. In 2010 was het de beurt aan Sting. Het was een ingetogen editie van Symphonica maar niet minder geweldig. Sting is een aritest met internationaal allure en al zijn hits kwamen langs en hij was in vorm.
In 2011 namen Nick en Simon de Symphonica in Rosso concerten voor hun rekening. Deze Symphonica in Rosso editie met Doe Maar alweer de 7e tour van deze fantastische concertreeks!! Dit optreden mag je als echte Symphonica in Rosso fan echt niet missen!
Geniet nu van een Symphonica in Rosso editie en bezoek de spetterende show van Symphonica in Rosso in het Gelredome te Arnhem!
Wat een kans! Laat deze vooaral niet aan je voorbij gaan en bestel nu snel tickets voor de Symphonica in Rosso Concerten en geniet met volle teugen!
Met Tickets voor Symphonica in Rosso ben je gegarandeerd van een extravagante avond!

Officiele Symphonica in Rosso met Doe Maar Kaarten Bestellen

Informatie over de verschillende soorten rangen en prijscategorieen bij het Symphonica in Rosso met Doe Maar concert in het Gelredome in Arnhem.
Bij het concert van Symphonica in Rosso met Doe Maar in het Gelredome in Arnhem kunt u een keuze maken uit verschillende rangen en prijscategorieen:
Met tickets voor staanplaatsen op de arena vloer bent u vrij om te staan waar u wilt. Het is met de staanplaatsen aan te raden om vroeg van tevoren bij het Gelredome in Arnhem aanwezig te zijn. Hiermee vergroot u de kans heeft om tijdens het concert dicht bij het podium te staan.
Blijft u liever zitten tijdens het concert van Symphonica in Rosso met Doe Maar?
Dan zijn de zitplaatsen in de 1e ring echt iets voor u! Deze zitplaatsen zijn gelegen in de 1e ring rondom de arena vloer. Als u niet te hoog wilt zitten is dit de juiste keuze voor u!
Met zitplaatsen in de 2e ring heeft u een goed overzicht over het Gelredome in Arnhem tijdens het concert van Symphonica in Rosso met Doe Maar. Een voordeel aan de 2e ring zitplaatsen is dat deze goedkoper zijn dan de rest. Voor een gunstige prijs kunt u met deze kaarten het concert van Symphonica in Rosso met Doe Maar bezoeken! Wilt u dit unieke Concert van Symphonica in Rosso in het Gelredome te Arnhem zelf meemaken? Bestel uw kaarten dan bij Rang1tickets.nl! U kunt de tickets voor het concert van Symphonica in Rosso in het Gelredome te Arnhem snel en eenvoudig online bestellen op de website. Indien u uw kaarten voor het megaconcert in het Gelredome te Arnhem liever telefonisch reserveert kunt u natuurlijk ook bellen naar het volgende telefoonnummer: 030-7370273. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u met het reserveren van kaarten voor de mooiste staanplaatsen of zitplaatsen voor dit prachtige concert van Doe Maar tijdens Symphonica in Rosso.
LET OP! Kaarten voor Symphonica in Rosso concerten zijn reuze populair en binnen een mum van tijd uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met het bestellen van uw kaarten!
Bel snel naar onze klantenservice en onze vriendelijke servicemedewerkers zullen u helpen met het bestellen van tickets voor de beste staanplaatsen en zitplaatsen zodat u optimaal kunt genieten van het concert van Symphonica in Rosso met Doe Maar in oktober!